Merhabalar 1.6 Vti aracımızı sattıktan sonra 1.4 tsi polo gti 6R a binelim birde dedik5 kapılı olması kaydıyla sizce hangi rengi iyi durur....Beyaz mı siyah mı?
Merhabalar 1.6 Vti aracımızı sattıktan sonra 1.4 tsi polo gti 6R a binelim birde dedik5 kapılı olması kaydıyla sizce hangi rengi iyi durur....Beyaz mı siyah mı?
Her rengi güzel bence.bu arada gride fenaymış![]()
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
Dostum yürüyen aksamda sadece yay var 40 mm olması lazım apexi yay var. Motor aksamında ise imzamda yazdığı gibi evotech stage 2 yazılım, bmc carbon filtre,forge dump valve,custom garage downpipe,ngk iridium buji var. 240 hp civarı. Sakin kullanım ortalaması stock haline oranla 1 litre, agresif kullanım ortalaması eski haline nazaran 2.5 litre civarında düştü. Eskiden şehir içi sakin kullanımda 7.5 litre ile gezerken bu halinde 6-6.5 litre (sakin kullanırsan şehirin trafik yoğunluğuna bakarak daha aşağısı da mümkün) , agresif kullanım ortalaması da 11.5 litrelerden 9 litrelere düştü. Ben siyah almamanı öneririm. Siyah aracın hatlarını hiç belli etmiyor malesef. Bence gümüş,kırmızı,beyaz düşünebilirsin. Yada beyaz alıp fırtına mavisi gibi bir renge kaplatabilirsin. On numara olur![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Bende tercıhımı sıyah olarak yapardım . Ama cem bey mavi demiş zaten de golf r ların mavi tonundan kaplansa acaba nasıl durur ??
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
vw de araç 1269 kilo görünüyor.
5 kapı cam tavan kaç kilodur ?
3 kapı cam tavansız kaç kilodur ?
3 kapı ile 5 kapı arasında kaç kg var ?
Ben de yakın tarihte ciddi düşünüyorum...
Kantara çıkaran var mı acep?
3 kapı, sunroofsuz ne gelir?
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)