Dün akşamki denemelerden birkaç video. Arabamda setup değişikliği yaptım. Çok şükürler olsunki faydalarını gördüm. Dün akşam bazı yaptığım hazırlıklarla yapmam ve yapmamam gerekenleride öğrenmiş oldum sonuç olarak aracım gayet başarılı gidiyor.
Aracımda emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Yorum yapacak arkadaşların dikkatine, Deneyen araçların hepsi birbiri ile çok samimidir. Kesinlikle geçme geçilme dertlerimiz yok. Hepsiyle yine sabahlara kadar gazlar sohbetimi ederimHepsinin raçlarına maaşallah, Allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin.
VB saxo; PT52, Ecufast Yazılım, AHM Performance Timing, Filtre, egzos, Stock internal, Stock şanzuman. Ben tektim ancak kendim 130 kg yim. Aracımın ön ve arka koltukları yok toplam 35 kg. Farım söküktü ama köpek gibi pişmanım 200+ üstinde fazla havadan duvar oldu arabam. Dönüşte farı takıp gazladım gerçekten farı sökmemin bi aptallık olduğunu öğrendim.
EH vtec; B16b piston, Filtre, SS egzos, header, 2 kişiler yaklaşık 140 kg yolcu ağırlığı var.
KD vtev; Filtre komple egzos var, 2 kişiler yaklaşık 140 kg yolcu ağırlıkları var.
TM vtec; piston, egzantrik, filtre, egzos, oem beyin var, 2 kişiler o arkadaşlarda yine tahminimce 150 kg civarındalar.
TE 106; Arkadaş sadece filtre ve egzos olduğunu söylesede söylediği anda kimseye mantıklı gelmedi tabi. ama dediği gibi yazayım aracını. 2 kişilerdi ilk denemede, sonra arkadaş tek kişi oldu 2. ve 3. denemede.
VB saxo & EH vtec
VB saxo & TM vtec & KD vtec
VB saxo & TE 106 bu videoda 106 2 kişi
VB saxo & TE 106 bundan sonraki videolarda tek kişi. bu videoda otobüsü görünce yan yana tek şeride gireriz diye yaklaştım arkadaşa ama o risk almadı gaz kesip sağa attım bende.
VB saxo & TE 106 bu videoda yine önüme araba geliyordu yine yan yana tek şeride gireriz diye yaklaştım arkadaşa ama arkadaş yine risk almadı kendi gaz kesti 4 sonunda bıraktık
izleyemeyenler için linkler;
VBvts&EHvtec - YouTube
VBvts&EHvtec2 - YouTube
VB&TM&KD - YouTube
VB vts &TE106 - YouTube
VB vts &TE106b - YouTube
VB vts &TE106a - YouTube