User Tag List

Sayfa 1/11 123 ... SonSon
200 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Bayram buluşması VB saxo, EH vtec, KD vtec, TM vtec TE 106 denemeler

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bayram buluşması VB saxo, EH vtec, KD vtec, TM vtec TE 106 denemeler

Dün akşamki denemelerden birkaç video. Arabamda setup değişikliği yaptım. Çok şükürler olsunki faydalarını gördüm. Dün akşam bazı yaptığım hazırlıklarla yapmam ve yapmamam gerekenleride öğrenmiş oldum sonuç olarak aracım gayet başarılı gidiyor.

Aracımda emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Yorum yapacak arkadaşların dikkatine, Deneyen araçların hepsi birbiri ile çok samimidir. Kesinlikle geçme geçilme dertlerimiz yok. Hepsiyle yine sabahlara kadar gazlar sohbetimi ederim Hepsinin raçlarına maaşallah, Allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin.

VB saxo; PT52, Ecufast Yazılım, AHM Performance Timing, Filtre, egzos, Stock internal, Stock şanzuman. Ben tektim ancak kendim 130 kg yim. Aracımın ön ve arka koltukları yok toplam 35 kg. Farım söküktü ama köpek gibi pişmanım 200+ üstinde fazla havadan duvar oldu arabam. Dönüşte farı takıp gazladım gerçekten farı sökmemin bi aptallık olduğunu öğrendim.

EH vtec; B16b piston, Filtre, SS egzos, header, 2 kişiler yaklaşık 140 kg yolcu ağırlığı var.

KD vtev; Filtre komple egzos var, 2 kişiler yaklaşık 140 kg yolcu ağırlıkları var.

TM vtec; piston, egzantrik, filtre, egzos, oem beyin var, 2 kişiler o arkadaşlarda yine tahminimce 150 kg civarındalar.

TE 106; Arkadaş sadece filtre ve egzos olduğunu söylesede söylediği anda kimseye mantıklı gelmedi tabi. ama dediği gibi yazayım aracını. 2 kişilerdi ilk denemede, sonra arkadaş tek kişi oldu 2. ve 3. denemede.

VB saxo & EH vtec

BORKED

BORKED

VB saxo & TM vtec & KD vtec

BORKED

VB saxo & TE 106 bu videoda 106 2 kişi

BORKED

VB saxo & TE 106 bundan sonraki videolarda tek kişi. bu videoda otobüsü görünce yan yana tek şeride gireriz diye yaklaştım arkadaşa ama o risk almadı gaz kesip sağa attım bende.

BORKED

VB saxo & TE 106 bu videoda yine önüme araba geliyordu yine yan yana tek şeride gireriz diye yaklaştım arkadaşa ama arkadaş yine risk almadı kendi gaz kesti 4 sonunda bıraktık

BORKED

izleyemeyenler için linkler;

VBvts&EHvtec - YouTube

VBvts&EHvtec2 - YouTube

VB&TM&KD - YouTube

VB vts &TE106 - YouTube

VB vts &TE106b - YouTube

VB vts &TE106a - YouTube

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Te 106 da egz yoksa tebrikler 10 numara gitmis yada vb saxoda bi sorun var?

joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keske haberimiz olaydi masallah araclara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Te 106 da egz yoksa tebrikler 10 numara gitmis yada vb saxoda bi sorun var?
    Aracımda kesinlikle sorun yok. yazılımından montajına kadar herkes yardımcı oldu, problemsiz süreçlerden geçerek aracım bu hale geldi, Üstelik diğer deneme yaptığım araçlarla pt52 öncesi denemelerimde kafa burun gidiyordum, şimdi ise denediğim araçlarda çeşitli setup değişikliklerine artılarına rağmen fark ortada. aracımda kesinlikle sorun yok.

Sen bizden daha çok 106, saxo bilen kişisin görünen köyü ben göstermek istemedim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara.
    te 106 filtre-egzos hangi mantıkla demiş anlamadım, arkadaş kusura bakmasında böyle kolpa olmaz. vb saxoyla böyle gidicen filtre egzos dicen araba güzel gidiyor ama üstünde ki parçaları doğru söylerse daha iyi olur doğru olmakta her zaman fayda var.

bu arada ahm performance'ye ne zaman geldin abi sen
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VB maşallah dün akşam çok çok iyiydi
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah araçlara.
    te 106 filtre-egzos hangi mantıkla demiş anlamadım, arkadaş kusura bakmasında böyle kolpa olmaz. vb saxoyla böyle gidicen filtre egzos dicen

bu arada ahm performance'ye ne zaman geldin abi sen
    Valla ben gelmedim o beni Ecufast'te buldu, Allah razı olsun valla o günkü ilgi alakasını yardımını unutmam. tekrar tekrar teşekkürler kendisine
    özellikle arayacam kendisinide teşekkür için zaten.

Tabi Ecufast, alper, özgünüm ve erdemede ayrıca teşekkür ederim

athem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bütün araçlara masallah bızde ordaydık dün gece TE günün kahramanıydı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracımda kesinlikle sorun yok. yazılımından montajına kadar herkes yardımcı oldu, problemsiz süreçlerden geçerek aracım bu hale geldi, Üstelik diğer deneme yaptığım araçlarla pt52 öncesi denemelerimde kafa burun gidiyordum, şimdi ise denediğim araçlarda çeşitli setup değişikliklerine artılarına rağmen fark ortada. aracımda kesinlikle sorun yok.

Sen bizden daha çok 106, saxo bilen kişisin görünen köyü ben göstermek istemedim.
    Estafurullah Bende gordugumu soyledim sen yanyana anlayamadinmi en azindan rolenti sesini fln sence o aractadami egz var? Bence egz olmadanda o speclerdeki vti ileri gecer 106 yada vts ler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Estafurullah Bende gordugumu soyledim sen yanyana anlayamadinmi en azindan rolenti sesini fln sence o aractadami egz var? Bence egz olmadanda o speclerdeki vti ileri gecer 106 yada vts ler

Bence o araçtada egzantrik var. yan yana sesi pek duyamadım kendi gürültümden durduğumuz yerdede uzak kaldık, çalıştır bakalım demeyede utandım açıkçası, arkadaş öyle dedi inanmak zorunda kaldım, senin dediğin gibi olabilir filtre egzosla iyi gidebilirde ki sen EK 106 ile egzossuz geçiyordun bi çok vtec i, ama 52 li arabayla yan yana gitmesi sencede saçma olmadımı? chip bile olmadığını söyledi arkadaşta hatta.

TUGCA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konu baya karisir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TUGCA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konu baya karisir
    yok kanka karışmaz, gerilecek polemik yapacak bişiy yok. 106 setup ını söylemesede Allah kaza bela göstermesin iyi gidiyor, kendiside yakışıklı araba. Allah tekerine taş değdirmesin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araçlara maşallah.... 106 extra olmadan bence o kdar yuruyemez....

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence o araçtada egzantrik var. yan yana sesi pek duyamadım kendi gürültümden durduğumuz yerdede uzak kaldık, çalıştır bakalım demeyede utandım açıkçası, arkadaş öyle dedi inanmak zorunda kaldım, senin dediğin gibi olabilir filtre egzosla iyi gidebilirde ki sen EK 106 ile egzossuz geçiyordun bi çok vtec i, ama 52 li arabayla yan yana gitmesi sencede saçma olmadımı? chip bile olmadığını söyledi arkadaşta hatta.
    tamamen bilmediğimden soruyorum VB orj şanzumana sahip pt52 var peki TE 106'da ben bir ara 13*59 var die duymuştum sizce bu aradaki farkı kapatmya yeterli olabilir mi? şanzuman farkı
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

athem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne egzantrıgı kardesım arabada cıp vardı sadece o sökuldu.madem ıcınde ole dusunceler vardı orda 20 dk.bekledık acıp baksaydın.belkı senın araban cok eksıde olamaz mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi timing,port polish,ince conta, kısa, kg farkı böyle bi sonuca yol açabilir egzantrik olmadan. ki bence bunlar fix var o araçta

bizim percussionali abinin zp saxo'da yakın zaman da eh'le denedi o videoyu da izleyebilir misal egzantrik olmadan çok güzel gidiyor o da.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

TUGCA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyse artik tum araclara masallah. En azindan sikintisiz bir gece oldu. VB saxo gecenin lideri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende o zaman ince conta 14/60 filtre ve sadece ss son susturucu vardi 51 rippo ve 53 lu arabalarla denemistim gecmistim ve igne dahi sokmeden klima aktif halde iken bazen enteresan sonuclar cikiyor ben hatta bi ara egz taktim ek ye rippo tarzi ve 1 2 boy geri dusmustum buda cok ilgincti bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı athem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne egzantrıgı kardesım arabada cıp vardı sadece o sökuldu.madem ıcınde ole dusunceler vardı orda 20 dk.bekledık acıp baksaydın.belkı senın araban cok eksıde olamaz mı ?

Peki

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)