Arkadaslar c180 komp. aracima ne yaparsam guc alabilirim yazilim yapilamiyormus galiba beyinden dolayi arastirmadigim sey kalmadi yardimci olursaniz cok mutlu olurum
Arkadaslar c180 komp. aracima ne yaparsam guc alabilirim yazilim yapilamiyormus galiba beyinden dolayi arastirmadigim sey kalmadi yardimci olursaniz cok mutlu olurum
Dyno Services
yazılım yapılmıyormu ?
Bunu istanbulda kime uygulatabilirim ? Gucu daha fazla arttirmanin yolu nedir bir bilginiz varmi ?
istanbulda ecufast var ve pschip barbaros abi var ikiside maslakta. diğer konularda mersocular daha iyi bilgi verir.yabancıyız pek mercedesle uğraşan olmadığı içinmerak ettim 1.6 mı o araç bide istanbulda nekadar yakıyor ş.içi
seninki 1.8 sanırım. 1.6larıda varmı komp. ların
Ortalama su anda sprintbooster la 17.4 sakin kullanim 12-13lt civarinda. Ecufasti taniyorum Alper i ancak onlara sormamistim. Evotech e gidip sordugumda beyini acamadiklari icin birsey yapilamayacagini soylediler. Artik tak etti iyice motora da girebilirim ama yonlendirilmem lazim![]()
Brabus Trkiye Distribitr F355 Automobile Technic
Aykut bey ile görüşebilirsiniz..
F355 e sordum yapamiyorlarmis aracima![]()
kasa kodu ve model sölermisin merak ettim araştıriim biraz
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Ortalama 17.4 , sakin kullanımda 12-13 mü1.6 156 hp değil mi bu araç? Bendeki maximum 12-13 ortalama 9 sakin kullanımda 7, 7.5 yakıyor o nedir öyle Corvette gibi? Bir sorun olmasın aracınızda?
![]()
180 amg bizdede var ... 1.6 kompresör ve 17.4 fazla hatta çok fazla bir oran olmuş ... 12-13 litre bende ki emrenin yazdığı gibi
w204 180k 156 hp
ps tuningle konustum simdi kasnak ve yazilimla 68hp alabilecegimi soylediler sizin fikriniz nedir ?
Tam merak ettigim konu. Sekli, durusu on numara ama performans yok maalesef..1.8 kompresorler charger mi var yoksa turbo mu.. Yazilim yapilir ama deneme tahtasi olmasin arac)
Kasnak minilerdeki gibi bisey olacak heralde..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)