bir belgeselde gördüm arkadaşlar rekorlar kitabına giren dünyanın en acı biberiymiş bu videoyu buldum paylaşmadan geçemedimgecenin bu saatinde bittim desem yeridir mal oldu cocuk
Dunyanin En Aci Biberini Yediginin Farkinda Degil - YouTube
bir belgeselde gördüm arkadaşlar rekorlar kitabına giren dünyanın en acı biberiymiş bu videoyu buldum paylaşmadan geçemedimgecenin bu saatinde bittim desem yeridir mal oldu cocuk
Dunyanin En Aci Biberini Yediginin Farkinda Degil - YouTube
asıl sıkıntıları çıkışta olucak sanırım![]()
bi malda burda var hatta bu direk iptal
Dünyanın en acı biberini yedi! - YouTube
Cok inandırıcı gelmedi insan acıdan ölebilir çünkü. Bugün yedigim biber gazındanda tahmin ettigim gibi![]()
auuuu auuuu..noldu nolduuu...anaan a.....oldu demişti recep ivedik karşısındaki kaportası çürüğe.wasabiyle aklıma o geldi![]()
![]()
ben tadına bakmak isterdim açıkçası. Bazen acı hiç canım istemiyor bazende ağzım yanmıyor. Dürümcü babadan başıma geldi. Ben en acılısından istedim adamlar içine kurutulmuş sivri biber koymuşlar. Gayet mutlu mesut yerken bir arkadaş olm acı değil mi dedi. Acı ama çok güzel dedim. Oo bende yerim o zaman dedi. Adana kebap yiyemeyen adam bir ısırdı benim dürümü adama ayran yetiştiremedik. Masada 4 ayran vardı hepsini dikti. Burnu kanadı![]()
IN BOOST WE TRUST
Gerçekten tatmak isterdim, evimde şuan bile ayrı ayrı çeşitlerde kuru, taze, toz, kurutulmuş biberlerim ver anadolu yöresi, ithal biberler hep inanılmaz acı biber severim çevremdekiler teneke ağız teneke mide derler çünküvalla milletin dilini değdiremediği biberleri gayet güzel seve seve yerim çünkü
elbet çok acıdır doğrudur ama tatmak isterdim hatta araştırmaya başlayayım
![]()
samandağ yada antakya biberi ama antakya biberi pul biber şeklinde kırmızı değil turuncu rengi böyle bi acı şekli yok ben acı severim çorbama yemeğime salataya bile koyarım pul biber yada normal biber ama acı seven arkadaşlarım denesin![]()
kanaltürk haber tv oldu sayfa![]()
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
bence fake.
eleman epey bir çignedi sonradan acıdan yanma triplerine girdi.şayet gercekten cok acıysa biber, hemen ağzının yandığını hissederdi diye düşünüyorum.
kaldı ki en acı biberlerin insanı öldürdüğünü okumustum umarım yasıyordur![]()
jolokia ciddi olarak suan rekorlar kitabına giren laboratuvar testlerindede onaylanmış en acı biber türüfındık tanesi kadarı gerdek gecesinde adama futbol kadrosu yaptırır ahahaha
Tuvalette dikenli tel sıçtığını sanacak. yoruma bak![]()
senin ne oldugun hiç önemli degil benim gözlerimin sana baktığı kadarsın
ve ben ;
o gözleri senden cektigim an hoş bir anı olarak kalırsın (;
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)