308 ;
Megane ;
Yabancı birkaç siteye bakıyorum Yeni resim ve araçlar hakkında bilgi bulursam paylaşırım.
308 benim çok hoşuma gitti ancak Megane'yi pek beğenmedim![]()
308 ;
Megane ;
Yabancı birkaç siteye bakıyorum Yeni resim ve araçlar hakkında bilgi bulursam paylaşırım.
308 benim çok hoşuma gitti ancak Megane'yi pek beğenmedim![]()
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
benimde tam tersi oldu meganı beğendim 308 i beğenmedim![]()
arkadan megane mı rocco mu anlamadım.
IN BOOST WE TRUST
renault nun logosu bildigin kafam kadar o nedir ya clio da da ayni sey, onun disinda ikiside gayet iyi.
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
megane fena olmamıs bence..tasarımda reno bayağı ılerledi..
Şükürler olsun ki pejo şu iğrenç ön tampon tasarımından vazgeçti. 407'nin ki neydi öyle yarabbim. böyle tasarımlar daha göze hoş geliyor.
"Korkmadık, savaştık"
Renault TIR lar için çok fazla logo yaptırdı heralde boşa gitmesin diye arabalara kullanmaya başladılar.
IN BOOST WE TRUST
megane bence daha güzel olmusbence logoyada fazla takılmamak lazım clio da canlı görünce o kadarda sırıtmadıgını düsünüyorum
Peugeot'a hiç ısınmadım ve beni hiç etkilemiyor. Başlığı gördüğümde favorim Megane olacak diye girdim ama Megane'in ön panjur kısmı hiç hoşuma gitti ve beklediğim çılgınlıkta bir Megane olmadı. Paylaşım için teşekkürler.
renault bu desir tasarım anlayışıyla acayip iyi işler ortaya çıkartıyor. bunlar sanırım render daha çok farklı aşamalara girer araçlar daha da güzelleşebilir gibime geliyor..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
tasarımlar abartılı şekilde shop olsada gerçeği çıkarkende çok farklı olmaz diye düşünüyorum. ama megane resimde ki gibi piyasaya çıksınon numara duruyor... büyük logoda bi arkadaşın dediği gibi o kadar sırıtmıyor aslında.
308 de fena değil. zaten beğendiğim bi model. resimde de fena olmamış
ama bi seçim yapıcak olsam taraf tutarak renault derimşöyle 1.6 dci 130-150hp + edc çok çok iyi olur
![]()
İlk çıktığı günden beri son kasa 308 çok biçimsiz geliyordu bana, bu zamana kadar göz ne alıştı nede kafam aldı 308 in şekline şemaline. Peugeot'un bu durumu düzeltecek olması sevindirici.
Megy için ise 2.nesil oldukça başarılı çizgileri yeni nesilinde aynı başarıda olacağına eminim seri üretimde..
Bende bir seçim yapacak olsaydım Megy derdim yukardaki resimleri göz önüne alırsa tabi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)