Yaklaşık 2 Hafta Önce İstanbul'da Yaşayan arkadaşıma
Fiber üretim olan 1999 Model Honda Civic araç için üretilmiş olan ön tampon alt lipini
Yollamak için Sürat Kargo Şasmaz Ankara Şubesine gittim.
Ürünün ambalajını havalı naylon ile gayet güzelce yaptım.
Ürünü İstanbula yollamak üzere Ücretini ödeyerek kargo şubesine teslim ettim.
Ürün İstanbula Ulaştı ve Alıcı arkadaşım beni arayarak Ürünü teslim almayacağını ve kargonun
Ortadan ikiye Kırık Olduğunu Söyledi...
Bu durum gerçekten çok moral bozucuydu.Daha önce aynı ürünü defalarca Sürat Kargo ile yollamıştım
ama böyle bir durum başıma ilk defa geldi.
Ankara Şasmaz Şubesine gidip durumu öğrenmek istedim.Şubedeki arkadaşlar ürünün kırıldığını ve
İade faturası ile Geri alınabileceğini söyledi.Bende Ürünü geri istedim.
2 Gün sonra Ürün geldi Karşılaştığım görüntü gerçekten cok kötüydü Lip Ortadan İkiye bölünmüş
şekilde geldi.
Böyle Problemin olabileceğini düşünerek olablir diye sineye çektim.
İstanbuldaki Arkadaşım Bana gerçekten yardımcı olarak bekliyebileceğini söyledi.Ve ürünün yenisini
Tekrardan yaptırarak ve boya ya hazır hale getirerek yeniden ambalajladım ve Karton Kutu ile paketledim.
Resimlerde Göründüğü üzere Ürün sorunsuz ve problemsizdir.
Paketleme Ankara Şaşmaz Subesinin Tarifi üzerine naylon ambalaj ve Karton Kutu İle en iyi şekilde Amblajlanmıştır
Ve üzerine Dikkat Kırılabilir Stickeri yapıştırılmıştır..
Ve Ürünü İkinci Kez Ankara Şaşmaz Sürat Kargo Şubesine teslim ettim ve Özellikle Belirttim Ürün 2.kez yollanıyor
ilk yolladığım ürünün kırıldığını ve buna dikkat edilirse sevineceğimi belirttim.Mağdur olduğumu ve maddi olarak sıkıntı yaşadığımı özellikle
Söyledim..
Ama Sürat Kargo Ankara Şaşmaz Şubesinde Çalışan Bir beyfendi Bu bizi ilgilendirmez bu kargo iki,üç dağıtım merkezinden geçtiğini
ve o merkezde çalışan elemanların CAHİL olduğunu söyledi.
Ne anlatmak istiyorsunuz diye soru sorduğumda,Ürünün tekrar kırılabileceğini ve bizi ilgilendirmez şeklinde cevap aldım..
Açıkcası çok üzüldüm ama bi kere basiretim bağlandı ve tekrardan Ankara Sürat Kargo Şaşmaz Şubesinden Ürünü yolladım.
Ürün ikinci kez İstanbul Bağcılar Şubesine teslim edildi ve ürünü alan arkadaşım ürünün yine kırıldığnı söyledi.Kaynar Sular başımdan aşşağı döküldü.
Gercekten Kurumsal Bir şirket olan Sürat Kargoya bunu hiç yakıştıramadım..
Ankara Şaşmaz Sürat Kargo Şubesine giderek ürünün tekrar Ankara ya gelmesi için tekrar istedim.
Ürün Ankara Şaşmaz Şubesine geldi ve gördüğüm manzara daha kötüydü.Ürün iki yerinden kırılmış vaziyetteydi.
Ürün İçin Sürat Kargo Şaşmaz Ankara şubesi 18 Tl Kargo ücreti ve 8 tl iade ücreti istedi. Bende ücreti ödemeyeceğimi ve
teslim almayacağımı söyledim
Sürat Kargo Müşteri Hizmetlerini aradım ve yaklaşık 12 dk telefonda bekledikten sonra herhangi bir sonuç alamadım..
Siz siz olun Kesinlikle Sürat Kargo İle Ürün yollamayın.Ben mağdur Oldum Siz olmayın..