User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
91 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Sürat Kargo Rezilliği !!!

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sürat Kargo Rezilliği !!!

Yaklaşık 2 Hafta Önce İstanbul'da Yaşayan arkadaşıma
    Fiber üretim olan 1999 Model Honda Civic araç için üretilmiş olan ön tampon alt lipini
    Yollamak için Sürat Kargo Şasmaz Ankara Şubesine gittim.
    Ürünün ambalajını havalı naylon ile gayet güzelce yaptım.
    Ürünü İstanbula yollamak üzere Ücretini ödeyerek kargo şubesine teslim ettim.

Ürün İstanbula Ulaştı ve Alıcı arkadaşım beni arayarak Ürünü teslim almayacağını ve kargonun
    Ortadan ikiye Kırık Olduğunu Söyledi...
    Bu durum gerçekten çok moral bozucuydu.Daha önce aynı ürünü defalarca Sürat Kargo ile yollamıştım
    ama böyle bir durum başıma ilk defa geldi.
    Ankara Şasmaz Şubesine gidip durumu öğrenmek istedim.Şubedeki arkadaşlar ürünün kırıldığını ve
    İade faturası ile Geri alınabileceğini söyledi.Bende Ürünü geri istedim.
    2 Gün sonra Ürün geldi Karşılaştığım görüntü gerçekten cok kötüydü Lip Ortadan İkiye bölünmüş
    şekilde geldi.
    Böyle Problemin olabileceğini düşünerek olablir diye sineye çektim.
    İstanbuldaki Arkadaşım Bana gerçekten yardımcı olarak bekliyebileceğini söyledi.Ve ürünün yenisini
    Tekrardan yaptırarak ve boya ya hazır hale getirerek yeniden ambalajladım ve Karton Kutu ile paketledim.

Resimlerde Göründüğü üzere Ürün sorunsuz ve problemsizdir.

Paketleme Ankara Şaşmaz Subesinin Tarifi üzerine naylon ambalaj ve Karton Kutu İle en iyi şekilde Amblajlanmıştır
    Ve üzerine Dikkat Kırılabilir Stickeri yapıştırılmıştır..

Ve Ürünü İkinci Kez Ankara Şaşmaz Sürat Kargo Şubesine teslim ettim ve Özellikle Belirttim Ürün 2.kez yollanıyor
    ilk yolladığım ürünün kırıldığını ve buna dikkat edilirse sevineceğimi belirttim.Mağdur olduğumu ve maddi olarak sıkıntı yaşadığımı özellikle
    Söyledim..
    Ama Sürat Kargo Ankara Şaşmaz Şubesinde Çalışan Bir beyfendi Bu bizi ilgilendirmez bu kargo iki,üç dağıtım merkezinden geçtiğini
    ve o merkezde çalışan elemanların CAHİL olduğunu söyledi.
    Ne anlatmak istiyorsunuz diye soru sorduğumda,Ürünün tekrar kırılabileceğini ve bizi ilgilendirmez şeklinde cevap aldım..
    Açıkcası çok üzüldüm ama bi kere basiretim bağlandı ve tekrardan Ankara Sürat Kargo Şaşmaz Şubesinden Ürünü yolladım.

Ürün ikinci kez İstanbul Bağcılar Şubesine teslim edildi ve ürünü alan arkadaşım ürünün yine kırıldığnı söyledi.Kaynar Sular başımdan aşşağı döküldü.
    Gercekten Kurumsal Bir şirket olan Sürat Kargoya bunu hiç yakıştıramadım..
    Ankara Şaşmaz Sürat Kargo Şubesine giderek ürünün tekrar Ankara ya gelmesi için tekrar istedim.
    Ürün Ankara Şaşmaz Şubesine geldi ve gördüğüm manzara daha kötüydü.Ürün iki yerinden kırılmış vaziyetteydi.

Ürün İçin Sürat Kargo Şaşmaz Ankara şubesi 18 Tl Kargo ücreti ve 8 tl iade ücreti istedi. Bende ücreti ödemeyeceğimi ve
    teslim almayacağımı söyledim
    Sürat Kargo Müşteri Hizmetlerini aradım ve yaklaşık 12 dk telefonda bekledikten sonra herhangi bir sonuç alamadım..

Siz siz olun Kesinlikle Sürat Kargo İle Ürün yollamayın.Ben mağdur Oldum Siz olmayın..

gökh@n_gr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şikayetimvar'a yazarsan geri dönüş yapabilirler genel merkezlerinden

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Geçmiş olsun.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    + şikayetimvar denenir

Geçmiş olsun Mertcan

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kargoda bu gıbı olaylar yasanabılıyor ama musterı magdur edılmemelı ve zararı da karsılanmalı..hıc olmazsa para ıstememelıler..

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sürat kargonun allah belasını wersin yaaa bu kadar nalet bir kargo şirketi görmedim hayatımda... ürün gecikmeli geldi bir keresinde 10 gün kdr gecikti... kapıya gelen elemana neden bu kdr gecikti bu diye sorudm bana werdiği cwp " yurtiçi veya mng ile çalışın onlar daha hılzı" dedi dondum kaldım... sürat kargo gerçekten tam bir rezillik elimden gelidğnce onlarla çalışmamaya özen gösteriyorum... bu arada geçmiş olun gerçekten can sıkıcı bir durumdan daha öteye geçmiş insanı katil ederler bunlar :S
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mertcan kesinlikle bölge müdürlüğüne mail at. Hatta fotoğrafları da ekle.
    Gördüğüm en dandirik kargo şirketi sürat.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    2.kez ve elemanın o söylediği tekrar kırılabilir vs ve tavrı sonrası yollamasaydın keşke.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Malesef Surat kargoda bu tıp rezıllıkler cok oluyor...
    Hatta kargoyu kaybettıklerı,yanlıs ıle yolladıkları,kırıp hıc bır sey yokmus gıbı teslım ettıklerıne sahıt oldum...
    Tekrar gecmıs olsun...

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Mng'den şirket olarak çok memnunuz biz kesinlikle tavsiye ederim. Ürüne verdikleri zararı eksiksiz olarak karşılıyorlar mutlaka. Hiç şaşmadı bugüne kadar.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şikayet var a yazacagım karakter yetmıyor

aniL43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun
    kargo şirketleri işlerini öyle lakayt yapıyolar ki inan bazen anlamak mümkün değil
    tırdan dağıtım aracına hiç bi kargo yere değmeden geçtiğini bilirim bizzat şahit oldum tırla transit'i *** göte yanaştırıp tırdan araca sallıyorlar ne var ne yok
    dükkana mal geliyo koli var fatura yok giriş yapamıyoruz arıyoruz işte araca düşmüş yan yatmış çamura batmış
    bu kadar rahatlık bu kadar genişlik olmaz yeri geliyo bu adamlara lcd tv ler milyarlık telefonlar emanet ediyoruz
    Alıntı asot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim burda böyle bir icat olsa önce şişme bebege can vermeye kalkarlar allah muhafaza hiç gerek yok böyle işlere

kemal_koker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 yıldır aralıksız günde en az 3 kargo gönderiyorum. ve hepsini yurtiçiyle yolluyorum öyle ki 4 tane jant yolladım ve hiç bir şekilde paketlemedim

gram hatasız alıcının eline ulaştı.

Yurtiçi varken neden sürat tercih edilir ki

Geçmiş olsun

Anıl DALGA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece sürat kargo değilki tüm kargolar kabul etmiyor bu tip şeyleri

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o lıplerın parasını onlardan söke söke alırım , bırde kargo parası ıstıyolar utanmadan öyle mı ?
    ben malı teslım ettıgım şubeyı tanırım kaç kişinin elınden geçtiği benı ılgılendırmez

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kankacım sürat kargo osmanbey şubesi ile çalışıyorum

ortalama günde 7-8 kargom var her ile gönderim yapıyorum

sıkıntı yaşadığım tek il ankara diğer illerde hiç sıkıntı çekmiyorum ama ankaraya ne zaman kargo göndersem 1 haftadan aşağı gitmiyo

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    diğerleride pek farlı değil aras ve yurt içi kargo ilede çok iş yapdım yurt içi kargoyu sadece çalışanlarından iş yapmakdan vazgeçdim adam ürünü getirtiyor sanki ona rica etmişiz sanki parasız maaş almadan yapıyor gibi getiriyor söylene söylene yüzü beş karış.. adamın sabah yüzünü görüyorum asabım sinirim bozuluyordu.. arasa geçdik şirketce evdede öyle arasda kargolar şubesine bağlı bazıları hakkatten teşşekkürü hak ediyor mesela laptop gelmişdi adamlar resmen 20 kat havalı naylona sarmışlar sıkı sıkı kutulamışlar üstüne not yazmışlar kırılıcak elektronik ürün diye ama bir kerede kupa geldi arasdan kulpu kırılmış zaten kutuda ezilmiş falan.. süratle hiç iş yapmadım ama şaşırmadımda.. yılların kurumsal kargo şirketleri hala bu hallerdeyken sürat gibi henüz sektörde yeni sayılabilicek şirketlerde doğal.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

c.sar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazık günah ya emeğe paraya harcanan zamana. İşinin sorumluluğunu bilmeyen insan yüzünden mağdur olanları hiçe saymaktan başka bir şey değil.

Geçmiş olsun.

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yalnız abilerim kardeşlerim şöyle bir durum anlatayım sizlere:

şirket olarak bütün kargo firmalarıyla çalışıyoruz.dün tesadüfen özel anlaşmalı olduğumuz Yurtiçi Kargo'nun bizim kargoları ne şekilde kamyona yüklediklerini gördüm.5 metreden kargoları kamyona atıyorlardı.bizim depocuda suç izin veriyor kargo elemanıyla gırgır yapıyor.dedim napıyorsunuz siz?böyle mi özen gösteriyorsunuz kargolara?kutu kutu kargolar birde zarf kağıt falan da değil...pazartesi günü eminim bir müşterimden şikayet gelecektir kargo ile ilgili eminim...

demek istediğim olay tamamen personelde bitiyor.yani firma iyidir hoştur ama personel tırttır bişi yapamazsınız.he mağduriyet giderme konusunda MNG'nin üstüne tanımam o ayrı...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)