Dün gece saat 02:00 den itibaren merakla beklenen TÜRKÇE fm 2013 şuan steam'de
45 $'a satılmaya başlandı..
yaklaşık olarak 2.5gb..
1 dakka sonra indirmem tamamlanıyor transfer tavsiyesi olan varmı![]()
Dün gece saat 02:00 den itibaren merakla beklenen TÜRKÇE fm 2013 şuan steam'de
45 $'a satılmaya başlandı..
yaklaşık olarak 2.5gb..
1 dakka sonra indirmem tamamlanıyor transfer tavsiyesi olan varmı![]()
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
torrente ne zaman düşer acaba
Türkçe olmasından dolayı deli gibi oynayasım var sabahlara kadarne zaman düşer torrent..
torrente k..ph'de 2 tane var ama cesaret edemiyorumbirde 10 senedir oynuyorum bu oyunu.Türkçe yapmışlar bu sene.artık orjinal alayım ya bir zahmet!
![]()
skidrow a düştüğü söyleniyor ama crack cıkmamış![]()
OEM+
benim steame bağlı her korsan aldığım oyunda sorun oldu çözene kadar artık para verme yolunu seçtimen temizi beyler..
ilk resim![]()
Uploaded with ImageShack.us
bende skidrow dan indirmeye başladım 2 part kaldı ama crack yok hesapta bu gece çıkıcakmış hayırlısı diyelim![]()
Audi S3 2.31.83 @İstanbul Park
Peugeot 308 ehdi 2.45.00 @İstanbulPark
Ds3 Racing 2.37.267 @İstanbulPark
Megane RS 250 Cup 2.27.00 @İstanbulPark
cracksiz oyun manifoldsuz arabaya benzer![]()
çoook detaylı yapmışlar ama bazı oyuncuları bulamadım misal yaya sanago yada nelson rivas vs..
makrolar oluşturalabiliyor, misal ;
makro adını " saldır " yapıyorsunuz.
topu kanatları oynayıp defansı ilerde kurup ceza sahasına girmeden orta yap gibi 5 - 10 farklı taktiği tek bir makro ile takıma verebiliyorsunuz..
oyuncularla konuşmak çok iyi ama baya pragraf yazmışlar okumak zorundasınız![]()
her fm olduğu gibi asıl kilit nokta takımın antranörleri...
en iyilerini edinin oyuncular nasıl gelişiyor ve 18 yaş altında nası topcular cıkıyor izleyin![]()
herkese iyi oyunlar![]()
sırf destek olmak için oyunu aldım. millet senelerdir her fm (taa fiii tarihinde cm) çıkışında Türkçe yama diye aranıp dururlardı. elimize böyle bir fırsat geçmiş, lütfen orjinalini alalım.
CD-Key'i uygun fiyatlara satılıyor aslında alışveriş sitelerinde. Ben de hazırlıklarımı tamamladım ama yarın başlayacağım oyuna.![]()
70 liraya arkadaşa aldık geçen , şu oyunların fiyatları makul olsa daha çok satıcak aslında ..
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Cm 03-04 ten beri oynardım, 2 senedir ara vermiştim madem türkçe gelmiş hemen oynamalıyım heyecanlandım![]()
Çok iyi haber, ben de ne zamandan beri bekliyordum. Gözler kızarana kadar oynamaya devam.![]()
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
çok uykusuz bırakıyo başlamamam lazım![]()
vaclav kadlec, sigurasson 2012 de baya iyiydi
hazır face de gitti bari oyuna vereyim kendimi![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)