arkadaşlar araç 5kdan sonra beyaz duman atıyor ve araba yığılıyor fakat 5k'ya kadar sıkıntı yok neden yapar bunu ? tamirci arkadaşların hepsi segman piston diyor. yağ su karıştırma sorunu falan yok araçta yanlız hiç ?
arkadaşlar araç 5kdan sonra beyaz duman atıyor ve araba yığılıyor fakat 5k'ya kadar sıkıntı yok neden yapar bunu ? tamirci arkadaşların hepsi segman piston diyor. yağ su karıştırma sorunu falan yok araçta yanlız hiç ?
böyle kullanma, açıp baktır ona göre yön ver fazla ömrü kalmamış derim motorunun malesef.
yağ yakıyorsun = segmanlar gidiyor, o da bir süre sonra yatak sarmaya sebep olacaktır kaba tabirle.
bir abim var iyice bitsin ondan sonra bakarsın çaresine diyor ama bende daha büyük masraflara yol açmadan yaptırayım diyorum ama...
bence iyice bitmesini bekleme, şuan kurtarabilecek şeylerin varken o vakit olmayabilir, maddi külfeti olur..
araçın sekmanları yawaş yawaş gidiyo olabilr araca yag takwiyesi yapıyomusun eger yapıyosan kaçkm de nekadar ekliyosun
valla bilmiyorum çıkmazdayım yaş 25 ama ekonomik bi özgürlüğüm yok ortak iş olduğu için ne bileyim sıkıntılı bir durum şuan.
opelgarage dan hakan abilere bir danış derim gerekeni söyleyeceklerdir
Ankaraya gitmek istiyorun ama cok uzak 9 saat gidene kadar daha buyuk sorun cikmasin istiyorum bende
İzmirde guvenilir isinin arkasinda birisi varmidir
Conta yakmissin git herhangi bir opelciye kapak contasini degistir. Atla deve degil bu problemle karsilasmayan bir opelci yoktur heralde
Yatak falanda vurdugu yok.gerci....
Duman beyaz buhar dumani gibi mi yoksa mavimsi bir duman mi? Banada silindir kapak contasini takmissin gibi geldi. Suda eksilme var mi peki?
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye