User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: araç muayene

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool araç muayene

arkadaşlar selam,muayene hakkında bir kaç sorum olacaktı.
    haftasonu muayene için şileye gittim.orda bi işim vardı.gitmişken muayeneyi de yaptırayım dedim ancak araba geçmedi.

ağır kusur olarak,

zenon farlar,zenon yukseklik alçaklık ayarının çalışmaması,lastiklerin davlumbaza sürtmesini yazdılar(ancak yaylarlar ilgili hafif kusur yazdılar)

aracım 98 hb vti.

ben şimdi farları değiştirdim üzerinde angel vardı sıkılmıştım zaten orjinale döndüm zenonları da söktüm.
    ama bu yükseklik alçaklık ayarı yok,yani motorlu olan far değil.bu tekrar sıkıntı çıkarır mı acaba?

bir de yaylara hafif kusur dediler ama,üzerindeki lastik ebatları orjinal davlumbaza sürtme olayını anlayamadım?

son sorum tekrar bunun için şileye mi gitmek gerekiyor yoksa elimdeki raporla yakınlarda bir yerdeki muayene istasyonuna gidebiliyormuyum?

herifler orjinal egzosun uc kısmını değiştirmiştim ona bile hafif kusur yazmışlar...!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zenonları söktüm demişsin,yukseklik alçaklık ayarına daha gerek yoktur herhalde.
    lastiklerin davlumbaza sürtmesini bilemicem tam sağ sol kırdıgında önler surtuyor olmasın

nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gitmeden far ayarını kontrol ettir garanti olsun.yaylara ağır kusu yazmamışlar , o konuda şanslısın.. davlumbaza sürtme olayını anlamadım gerçi..birçok kez muayeneye girdim ama böyle bi ağır kusur olayını duymadım ( yayların geçmesine rağmen ) . farklı biyerde giremezsin.. tekrarınıda , muayneye girdiğin yerde yaptıracaksın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nostra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gitmeden far ayarını kontrol ettir garanti olsun.yaylara ağır kusu yazmamışlar , o konuda şanslısın.. davlumbaza sürtme olayını anlamadım gerçi..birçok kez muayeneye girdim ama böyle bi ağır kusur olayını duymadım ( yayların geçmesine rağmen ) . farklı biyerde giremezsin.. tekrarınıda , muayneye girdiğin yerde yaptıracaksın..
    Valla ben de anlamadım,yaya hafif kusur yazmalarını.ama gene sileye gitmek offf.o degil bisi çıksa gene orda yaptircak bı yerde yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zenonları söktüm demişsin,yukseklik alçaklık ayarına daha gerek yoktur herhalde.
    lastiklerin davlumbaza sürtmesini bilemicem tam sağ sol kırdıgında önler surtuyor olmasın
    Arabayı çapraza aldılar tam sag ve tam sol durumunda surtuyor zaten.hafta ici amirtisorlerde işlem yapılacak yukselticem.mide bulandırıyorlar valla.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    xenon olduğu için yükseklik alçaklık ayarının olması şarttır.. xenonları sökdüysen sorun yok onu aramazlar artık zaten xenon takdığın için onu yazmışlar xenon olmadan gitseydin büyük ihtimal tek lastiklerin davlumbaza sürtmesinden geçemezdin.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    xenon olduğu için yükseklik alçaklık ayarının olması şarttır.. xenonları sökdüysen sorun yok onu aramazlar artık zaten xenon takdığın için onu yazmışlar xenon olmadan gitseydin büyük ihtimal tek lastiklerin davlumbaza sürtmesinden geçemezdin.
    Himm anladım,teşekkür ederim.silede nerdeyse hic sıra olmuyor ben de gitmisken ona istinaden yaptırayım dedim ama pişman oldum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)