Bu Arac hakkında bilgisi olan var mı sıfır olarak almayı düşünüyorum...
Makyajlı kasayı bilmiyorum ama kayınvalidemin var çok yakması dışında güzel bir araba
tv geri görüş kamerası 4 koltuk ısıtma 7 koltuk vs birçok opsiyonu mevcut
Patikul filtresi ile ilgili bir konu vardi 1-2 yil once , 10-15 bin tl gibi bir rakam istemisti servis.
Chevrolet'i pek beğenmem şahsi olarak şu yeni nesillerde (2004- .. ) daewoo devşirmesi ne olduğu belli olmayan bi marka .Tabi captiva çok farklı özellikle yeni kasaların ön far yapısı felan çok hoşuma gitti.,çok yaktıklarını biliyorum.Fiyatı nedir ne değildir bilmiyorum ama ben diğer SUV lara bakmanızı tavsiye ederim.
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
dayımda vardı sonunda sattırdım. Verilen parayı haketmeyen kalitesiz bir araçtı bence. Son kasalarında nasıl durum bilmiyorum ama.
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
2010 freelander satıp yerine almayı düşünüyorum.Uygunda bir fiyat aldım.yeni kasasını kullanan yok mu Hic ?
SsangYoung Rexton önewririm. Daha büyük daha kaliteli ama sürüşü nasıl bilemem.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
abi birakin ugrasmayin ben burada 3.2 benzinlisin kullaniyorum 2008 olmasi lazim. hic derdi bitmedi kendimi bildim bileli... sifir aldik, yok konsoldaki isiklar yanar yok esp calismaz yok fari bozulur yok zart yok zurt simdide sanzimanla ugrasiyoruz....
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
Yeni kasa yakıt sarfiyatını azaltmak düşüncesiyle 2 çeker geliyor abi. Çok kısa bi süre, daha doğrusu sağlıklı yorum yapamayacak bi süre kullandım ancak Opel/Chevrolette çalışan abim yeni gelenlerde eskiye oranla ciddi bi sarfiyat azalması olduğundan bahsetmişti.
yakın bir arkadaşımda var ara sıra bende alıyorum ondan aracı.
Süspansiyonu çok sert jip konforu yaylana yaylana gitmek falan hayal
Dizel ama benzinli gibi yakıyor bir depoyla 500km yi zor çıkartıyor araç.
Aerodinami diye bir şey yok taklaya çok müsait bir araç ki baya bi takla mevzusu da var araştırırsanız görürsünüz.
Ha şöyle bişey var ki 70 bin TL ye falan bırakıyolardı eski kasasını geçen sene o paraya bence her türlü iyi araba.
bu bahsettiğim 4 çeker eski kasa olanı.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)