SPİKER KÜÇÜK DİLİNİ YUTACAKTI - WEB TV :: Hürriyet
Çüş artık ya, böyle saçmalık da olur mu ya, ne biçim ülkedeyiz birader.
SPİKER KÜÇÜK DİLİNİ YUTACAKTI - WEB TV :: Hürriyet
Çüş artık ya, böyle saçmalık da olur mu ya, ne biçim ülkedeyiz birader.
yaw bu ülkede hırsız ol katil ol kıscası suç olarak ne varsa o vasıflara sahip ol sırtın yere gelmez. ssk sı yoksa bizmi yaptıracağız acaba
![]()
diyecek bir şey bulamadım valla
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
Namusluların namussuz gibi göründüğü bir yerde normaldir bu olanlar....
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
ne güzel işte adalet herkese eşit oldugunun belgesidir bu olay.
hırsızsan bu ülke vatandaşıysan korkma hırsızlığa devam et ölürsen ailen aç kalmayacak devlet sanada sahip cıkıcakdır.
böyle iş mi olur umarım bu adam yanlıs anlayıp yanlıs bişiler sölemiştir.
konuyu ciddi olarak bilen varsa aydınlatsın bizi.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Ya evet sigortam var derse ama gercekte yoksa? Yani ya hirsiz bize kotu niyetli davranip yalan soylerse?
Bu haber bana bi fikrayi hatirlatti
Temel askerde birgun 10 bin feetten parasutle atlayacak. Son direktifleri aliyor. İste ana parasut acilmazsa yedek parasutun ipini cek. Asagida bir kamyonet seni bekliyor olacak o kamyonetin kasasina ineceksin, kamyonet seni merkeze goturecek. Tabi Temel cesareti toplayip atliyor, ana ipi cekiyor tik yok. Yedek ipi cekiyor onda da tik yokSaatte 100km hizla 10 bin feetten asagi duserken son bomobayi patlatiyor "Ulan bunca aksiligin ustune kamyonet de gelmezse ne yaparim ben!!"
Gülelim aglanacak halimize...
oha bildiğin sigortalıya hırsızlk kapısı açmış bunlar yuh diyorum
demekki hırsızı evde yaklarsanız direk sessizce adamı oldurup paketleyıp ortadan kaldırmak gerekiyor
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
yapacak tek şey var
USAgreencard.ORG - Jeffrey A Cohen - Immigration Lawyer USA
yada şöyle bi durum olacak
Uploaded with ImageShack.us
BaYTaR MURO
Bu haber yayılır sigortalı olmak kolay adam kanser ölcek mesela hirsizlik yaparken öldürülürse o zaman ailesi kurtulur
Durmak yok yola devam oy verenler sagolsun özgürlükler ülkesi olduk farklı bakış acıları ile
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)