ilanı paylaşmak istedim..gercekten bu arac koşarmı..yururmu draglar ıcın hazırlandıgını duymustum..
Fiat 126 Bis 126 1991 Model 23.000 EUR Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 104078701
yönetim konuyu silebilir
ilanı paylaşmak istedim..gercekten bu arac koşarmı..yururmu draglar ıcın hazırlandıgını duymustum..
Fiat 126 Bis 126 1991 Model 23.000 EUR Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 104078701
yönetim konuyu silebilir
fiyatı bir yana koyarsak hep diyorsunuzya bu forumda şaka aleti eğlence aleti tam karşılığı bence bu işde![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
çok belli eder bence şaka makinasını olduğunu eğer bu şekilde yapılıyorsa. ama daha sade/ orjinal bir dış ile 10 numara şaka makinası olur bence.
pek inandırıcı gelmedi bu arada ilan yada reklam amaçlı
yapildiktan sonra niye kosmasin?
smarta hayabusa motoru swaplayip ferrari geciyorlar, bu da hayli hayli olur![]()
süper ya bayıldım midi ferrari olmuş çıkan sese bak rolantide bile çıkan ses mükemmel![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Kazalı zzr1100 lerin gsxr ların r1100 lerin fiyatları çok ucuz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)