User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
64 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Oto King Saçmalığı!!!

AlpEren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Angry Oto King Saçmalığı!!!

Merhaba arkadaşlar geçen hafta aracımla ışıklarda dururken tırın teki geldi sağ ön tarafıyla benim sol arkama gördüğünüz gibi çarptı.

Neyse kazadır olur tutanak tuttuk tırı kullanan yüzde yüz suçlu devam ettik. Neyse daha sonra aracımı tanıdığım olan bostancı da Mercedes Batı Oto'nun özel bmw servisine bıraktım. Kosiflere sordum öncelikle yoğunluktan dolayı 3 hafta sürer dediler bende bırakmadım aracımı, batı otoya götürdüm.

Eksper geldi baktı etti çamurluk zaten düzelicek onda hemfikiriz ancak şu haldeki tamponu tamir için oto king e yollatmış. Aracımı geçen hafta pazartesi günü bırakmıştım bakın bugün 9. günün sonunda tamir edilip tamponum geldiğinde tampon alacalı bir şekilde olmuş ve kesinlikle oturmuyordu yerine. Daha sonra oto kingten ekip geldi biz alalım tamponu birdaha yapalım eee 4 gün daha o sürer dediler. Benim şalterler attı bağırmaya başladım maltepedeki oto king in müdürü feyzullah yada seyfullah tam hatırlamıyorum onu arayıp ya cumaya biter yada dava açarım dedikten sonra bana borusandan yeni tampon siparişi verdiler. Oda cuma gelicek boyası falan gene pazartesiyi bulucak total 15 gün olacak.

Ben aracımı yarın yamuk tamponumla teslim alıcam tampon gelip boyanıp kuruduktan sonra değiştirmek için gidicem ancak bunun prosedürü nedir? Tamamen eksperin insiyatifine kalmış bir durum mudur bu ? Hadi ben çirkefim diyelim ses çıkarmayanı bu şekilde oyalamaları da normalmidir? Ayrıca benim bunlara birşey yapmam lazım içimde kalır yoksa bi tampon çamurluk 15 günümü yediler!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1-2 kere gitmiş biri olarak diyebilirim ki arabamı otokinge yaptıracağıma aha böyle fotoğraftaki gibi çarpık gezerim daha iyi.
    If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oto Kingin bir değil iki değil kaçıncı işi bu. Bugün daha dükkanımıza geldi bir tane yeni 5 serisi. Tamponu aynen bu şekilde sağ taraf. Oto kinge gönderiyor eksperler ama biz göndertmiyoruz kendimiz tamir ediyoruz değiştirmek yerine daha iyi oluyor. Onuda geçin vakit kaybı resmen. Bir keresinde bir scirocco yaptık 1 hafta far bekledik rezillik resmen.Sigortaların buna çözüm bulması lazım. Oto kingi niye önermiyorsunuz diyorlar sonra nasıl önerelim baksanıza lakayatlığa. Büyük geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda hallolur aracınız.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

kemal_koker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun

131mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genelde böyle yürüyor işler müşteri ''yerse'' hesabı... çok bekledik öyle tampon Sonuçta hepsi değişti...
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itin köpeğin maskarası değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi, askeriyim.

TechTurkey
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bizim arabayada birisi sürttü kapı cizildi boydan boya, kaskonun yonlendirmesi ile autokinge goturduk araba bir cıktı kapı dalga dalga duzeltmeden boyamıslar resmen, muduru cagırdık ilettik bir daha boyayıp duzelttiler fakat bunların mantıgı bu sanırım tuturabildiklerine o sekilde veriyorlar.
    A programmer is an organism that turns coffee and pizza into software

www.drecu.com

erhanarici18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde bi konum vardı maltepe auto king hakkında
    bir tane olumlu yorum alamamıştım ve tabiki götürmedim

Jem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir kere gittim bir daha asla gitmem.
    http://i37.tinypic.com/ruy141.png

Alıntı Jem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seviyosunuz bu hayatı

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kasko poliçenizde varsa malesef experler hep bu şekilde işlem yapıyorlar

eğer yoksa zaten kaskoya baskı yapıcaksınız en başından direk değişim vericeklerdi

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SifirinciMurat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1-2 kere gitmiş biri olarak diyebilirim ki arabamı otokinge yaptıracağıma aha böyle fotoğraftaki gibi çarpık gezerim daha iyi.
    Hocam hayatta işim olmaz zaten bilgim dışında göndermişler tamponu da. İlk defa duydum böyle birşey yapıldığını..

Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oto Kingin bir değil iki değil kaçıncı işi bu. Bugün daha dükkanımıza geldi bir tane yeni 5 serisi. Tamponu aynen bu şekilde sağ taraf. Oto kinge gönderiyor eksperler ama biz göndertmiyoruz kendimiz tamir ediyoruz değiştirmek yerine daha iyi oluyor. Onuda geçin vakit kaybı resmen. Bir keresinde bir scirocco yaptık 1 hafta far bekledik rezillik resmen.Sigortaların buna çözüm bulması lazım. Oto kingi niye önermiyorsunuz diyorlar sonra nasıl önerelim baksanıza lakayatlığa. Büyük geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda hallolur aracınız.
    Çok teşekkür ederim. Bu herifler yetkili servislere dişini geçiremiyorlar zannedersem ucuza kaçmak için böyle bir yol izliyorlar da çok daha iyi oldu onlar için hem işçilik malzeme uğraştılar şimdi de yeni tampon alıcaklar. En ufak çakallık daha yaparlarsa da dava ettiricem bunları.

Alıntı kemal_koker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun
    Teşekkür ederim..

Alıntı 131mirafiori Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genelde böyle yürüyor işler müşteri ''yerse'' hesabı... çok bekledik öyle tampon Sonuçta hepsi değişti...
    Yerse diyorlarda birgün farklı birine yaparlar çok başları ağrır sonra .. Zor bir durum gerçekten..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AlpEren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkür ederim. Bu herifler yetkili servislere dişini geçiremiyorlar zannedersem ucuza kaçmak için böyle bir yol izliyorlar da çok daha iyi oldu onlar için hem işçilik malzeme uğraştılar şimdi de yeni tampon alıcaklar. En ufak çakallık daha yaparlarsa da dava ettiricem bunları.
    Rica ederim biz yetkili servis değiliz ufak bir kaporta-boya dükkanımız var Müşteri her zaman haklıdır kuralı işler burada sonuna kadar gidin. Sigorta oyalıyor resmen, otoking içler acısı. Tekrardan geçmiş olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GökhanOluk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim arabayada birisi sürttü kapı cizildi boydan boya, kaskonun yonlendirmesi ile autokinge goturduk araba bir cıktı kapı dalga dalga duzeltmeden boyamıslar resmen, muduru cagırdık ilettik bir daha boyayıp duzelttiler fakat bunların mantıgı bu sanırım tuturabildiklerine o sekilde veriyorlar.
    Tamponun halini görmeniz lazım plastiği ısıtıp yama yapmışlar üstüne de inşaat malasıyla macun çekmişler. Adam hiçte düşünmüyor heralde bunu gören ne der diye ..

Alıntı erhanarici18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde bi konum vardı maltepe auto king hakkında
    bir tane olumlu yorum alamamıştım ve tabiki götürmedim
    Yok lanet ettim zaten. Batı otodakiler de otoking yüzünden bana mahçup duruma düştüler onlar içinde zor bir durum..

Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kasko poliçenizde varsa malesef experler hep bu şekilde işlem yapıyorlar

eğer yoksa zaten kaskoya baskı yapıcaksınız en başından direk değişim vericeklerdi
    Hocam ben böyle bir tamirat oldugundan haberim bile yoktu normal şartlarda dün arabayı teslim alıcam diye anlaşmıştık ki bi gittim durum bu.. Baştan bilseydim böyle oldugunu kesinlikle bu duruma gelmezdim..

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun keşke önce autoking hakkında araştırma yapsaydın kesinlikle bırakmazdın , o yüzden çatlak olan tamponumu kendim yaptırdım auto kinge gitmesin diye ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rica ederim biz yetkili servis değiliz ufak bir kaporta-boya dükkanımız var Müşteri her zaman haklıdır kuralı işler burada sonuna kadar gidin. Sigorta oyalıyor resmen, otoking içler acısı. Tekrardan geçmiş olsun.
    Hocam cümlem yanlış olmuş Yetkili servisler ne dese sorgusuz sualsiz yapıyor eksperler küçük yerleri de zorlayabildikleri kadar zorluyorlar demek istemiştim.. Tekrar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun keşke önce autoking hakkında araştırma yapsaydın kesinlikle bırakmazdın , o yüzden çatlak olan tamponumu kendim yaptırdım auto kinge gitmesin diye ..
    Ben otokinge bırakmadım hocam servise bıraktım eksper tamponumu alıp götürmüş otoking e ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AlpEren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam cümlem yanlış olmuş Yetkili servisler ne dese sorgusuz sualsiz yapıyor eksperler küçük yerleri de zorlayabildikleri kadar zorluyorlar demek istemiştim.. Tekrar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..
    Evet ben yanlış anlamışım çok doğru söylediniz. Yetkili servisler acayip kan alıyor sigortalardan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet ben yanlış anlamışım çok doğru söylediniz. Yetkili servisler acayip kan alıyor sigortalardan
    Kör tuttuğunu, topal yakaladığını bir durum içler acısı gerçekten ..

Ahmet.S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    auto kink ajenteları memnun etçek diye saçma sapan anlaşmalar yapıyolar sonra insanlar bu şekilde mağdur oluyo 15 gün sürdüğü tamponun kaybolduğu oluyo.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oto kingin ben taa. Fiestamin tamponunu bir minibus bildiginiz yirtti. Eksper oto king onay verecek degisime dedi.iyi dedik. 4 gun gecti yok 1 hafta gecti yok. Ulan bi tampon yaw. Kaporta isi 0. Sonra tampon bi geldi 0 gibi alla allah dedik. Icini bi cevirdik tamponun ortasinda boydan boya islem izi var. ulan tamponun kenari yirtik bunlar ortasina dokunmuslar kosede islem yok. Usta dedi abi baska tampon ile kesip birlestirmisler. Gittik isimiz garantili bir sorun cikmaz diolar. Ulan ben senin kizinin kolunu koparsam yerine takma kol koysam kabul eder misin diorum ses yok. Kiralik araba gitti bu arada. Usta tamponu boyamadan oturtup bakalim dedi. Herifler yanlis hesaplamislar tampon olmasi gerekenden uzun. Iki kenari oturttugun zaman ortasi sisio. Arabayla gittik al dedik oturt bunu biz oturtamadik. Yarim saat ugrastilar beceremediler en son tamponu ortasindan demire vidalayalim tutar plaka kapatir diince bende salter atti. Herife daliodum usta aldi elimden. Git dedim mudurunu cagir bu arabaya bi daha elini surersen parmaklarink kirari
    Hayatin boyunca ac kalirsin dedim. Muduru geldi daha artist. Birakin yeniden yapalim 5 gun sonra veririz diince dedim senin araban var mi. Var tamam ver bana anahtarini 5 gun onu kullanicam dedim. Durdu. Dedim benim baska arabam yok sen 4 gun dedin 1 hafta oldu 3 gundur kiralik arabayi teslim etmiyorum. Bugun verdim ver arabani dedim. Ulan tamponun 0 i 320 tl sen yazacaksin allah bilir kac paralik tamir ucreti. Aliim anahtari tamponu al ne yapacaksan yap dedim donduk. Bizden haber bekleyin dediler yarim saat sonra ellerinde 0 tamponla geldiler. Bu kadar serefsiz haysiyetsizler yani.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)