Yeğenime hediye almak için arada kaldımda.
1500-1700 lira civarına oyun oynamak için Teknosa dan Mediamarkt tan Vatandan falan alınabilicek en iyi laptop hangisidir?
Yardımcı olursanız sevinirim
Yeğenime hediye almak için arada kaldımda.
1500-1700 lira civarına oyun oynamak için Teknosa dan Mediamarkt tan Vatandan falan alınabilicek en iyi laptop hangisidir?
Yardımcı olursanız sevinirim
geçenlerde kardeşime aldık o aralıklarda bi samsung laptop, haftasonu vatanın %25 indirimindeydi 1400 gibi bi rakamdı yanlış hatırlamıyorsam..
buda linki: vatan bilgisayar samsung
3.nesil i5 işlemci var 4gb ram ati radeon 7670m 2gb ekran kartı falan var. çok kullanıp test etme şansı bulamadım, ısınma falan varmı yokmu bılmıyorum.. kagıt uzerınde özellikler güzel görünüyor. fiyat/performans açısından iyi..
Dell latitude.
valla fiyatlar burda ucuyor lanet olasıcalar..:S
italyada 3.gen. i7 işlemcili 6gb ram 1gb ekran kartı 750gb hdd windows8 64 bit.
699 eu oda 1594 yapıyor.
2 ay sonra turkıyeye girecek alet garantiden dolayı sakıncalarımız vardı samsung 1yıl uluslararası garanti veriyomus.
alıcaz artıkdonustede yanlıs hatırlamıyorsam 89 eu tax free var. geri alınacak.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Fiyatına göre en yüksek ramli ve ekran kartlı laptopu alıcam sanırım![]()
laptop hakkında pek bılgım yokta. 2gb ekran kartlı alcagına 1gb ekran kartlı al ama nasıl?
2gb 128 bit alcagına
1gb 256 bit al
goruntu her turlu daha kalıtelı olur.
ha neyde ? oyunda tabıkı fullhd essek kadar buyuk goruntu gelmedıgı surece 1gb yeter bence. tabı ne oyunucagına baglı.
aynı sekılde 8gb ram atıyorum 800mhz alcagına
6 gb 1333 mhz alırsan gene daha hızlı olacaktır..
tabı bu ornekler farazi yanı gercekte boyle verıler varmı bılmıyorum ama mantık olarak boyle yaklas bence. ben olsam boyle yaparım.
tabı ıslemcı onemlı.
mesela i5ler 2 cekırdek i7ler 4 cekırdek.
i7ler ht denen teknolojiyle kendini 8 cekirdek zannediyo daha hızlı calısıyo.
i5ler inde bazılarında ht teknolojisi varmış oda yani kimisi 2 cekirdek kimisi 2 cekirdek ama 4 cekırdek gıbı ıslem yapıyo
bu ht teknolojisi olanlar olmayanlara gore %10 daha hızlıymışş...
hp almayın da ne alırsanız alın
ben 1 kere de uslanmadım 2. kere aldım, buzlukta buz torbaları saklıyorum altına koymak için
2 senenin sonunda artık internetten dizi izlerken bile ısınıp kapanır mı bir bilgisayar?nalet gitsin
2 arkadaşım lenovo aldılar ve çok memnunlar, baya kafa patlatmışlardı almadan önce, bu işle ilgili tipler, yaş tahtaya basacaklarını sanmıyorum.
bir seçenek olarak düşünebilirsiniz
hp, acer dan uzak dur.
ben 2 yıl önce aralık ayında vatan'dan samsung q530 aldım, hala kullanıyorum. ısınma sorunu yok o konuda için rahat olsun, özellikle oyun oynayacaksan laptop önermem ancak alt kısımdan hava alabilecek şekilde kullanırsan (soğutucuyla, ben soğutucu kapalı durumda kullanıyorum) sıkıntı çıkaracağını sanmam![]()
lenovo belki ibm in yanı diceksiniz ama ciddi guzel pc leri var.
hp için içini temizledinmi ? fan ı da degiştir istersen. arkadaşta asus vardı sogutucusuna kadar sokuldu temızlendı sıkıntı yok devam.
ama asıl asus almayın derim. ha urunler belki cok guzel ama satış sonrası hizmet sıfırın da otesi.
birtane müşteri temsilliği numarası var 22 dk bekledıkten sonra kapanıyor. ve ınternet ortamına bakın herkes aynı sekılde magdur. kımse ulasamıyor.
maıl atmak ıstıyorsunuz maıl adresı yok. adamlar bilişim sektöründe ama turkiye icin mail adresleri yok. olacak sey degıl.
şimdi yeni laptop alıncak sırf bu yuzden ASUS TERCİH ETMİYORUM ÖNERMEM de..
kız arkadasım ve oda arkadasının pc leri calındı. oda arkadası toshıbayı aradı kıtlettı pc yı.
bız kaldık oyle. sımdı pc acık gayet takılıyolar muhtemelen...
Samsung bu sektorde yenı dıye bı onyargı var ama ıyı ısler yapıcaklar sanırım. oyle duruyor.
@powers teşekkür ederim, bir yere göstermiştim ama olmaz, zor olur, şurası burası kırılır falan dedi, çok da anlamadığım için elimizdekinden de olmayalım dedim
arkadaşım bi yer tavsiye etti, bakalım oraya bir götüreceğim şu temizleme işi için
ibm lenova Y5xx Alın =) bide SSD harddisk tadından yenmez
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
3.5 sene önce asus aldım bir kere oyun oynarken ekran menteşesini kırdım ekranı açayım derken heyecandan daha da tık yok maşallahiçini açıp temizledim fanını falan ısınma sorunu da ortadan kalktı çok şükür tıkanmıştı rahatladı pc.
arkadaşlar teknosadan kampanya ile 1500 e asus aldı 3 kişi 2gb ekran kartı vs var her oyunu oynuyorlar rahatlıkla
lenovo z580
hp g6-2022 st
lenovo z585
lenovo g580
lenovo y580
asus k55
asus k53
asus n53
asus n56
dell 5110
faovri modellerimdir.vatandan hafta sonu kampanyalarını bekle fiyatlar istediğin seviyelere inecek.
Eskişehirdeysen vatan'da çalışıyorum yardımcı olurum.
alıcaksanız asus alın hp ve acerden uzak durun..
Asus almayın satış sonrası adamların umurunda degılsınız:...
Acer kullanıcısıyım.
aslında Asus almak için gitmiştim.ancak muhteşem bir indirim yakalayınca kaçırmak istemedim.
3 aydır kullanıyorum crysis-2 , most wanted 2012, BF3 gibi ağır oyunları 0 sorun ile oynuyorum.
ısınma olarak Asus kadar soğuk olmasa da HP kadar sıcak değil
şu gayet güzel duruyor
VATAN COMPUTER - LENOVO - Z585 A10-4600M 2.3 GHZ-8GB-1TB-15.6''-DVDRW-2GB HD7670M-DVDRW-BT-WIN8 - Notebook
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)