Beğenmeniz dileğiyle..
Dar alanda kısa paslaşmalar.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
ingiliz tarzı düşesler lordlar kamarası bam başka bir dünya şu ingiliz araçları çekimlerde çok güzel olmuş ellerine sağlık..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
tebrik ederim cok özel bir araba
Cok özel bi tasarımı var arabanın, ingiliz asaleti her yerinde var. Sahip olmak isterdim diger araçlardan daha cok.
Mert eline gözüne kadrajına kısaca herşeyine sağlık. araçlar ve fotolar şahane
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Arkadaşlar herkese tek tek teşekkür ediyorum.
Fotoğrafların üstüne ismi keyfimden yazmıyorum ne yazık ki. Defalarca fotoğraflarım çalındı. Tek çözüm bu ne yazık ki. İmzalardan çok, fotoğraflara kanalize olmanızı tercih ederim.
gerçekten çok başarılı bir çalışma olmuş elinize sağlık... ben olsam her fotoya yazardım ismimi kocaman kocaman![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
mümkün oldukça transparan ya da dikkat çeken noktaya koymamaya çalışıyorum. Ben bugüne kadar çok şey denedim ama en etkilisi bu olduğu için bununla devam ediyorum. Fikir ve önerilere herzaman açığım =)
Zaman ayırıp yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara tekrar teşekkürler.
Eline sağlık![]()
imzayı bence bir dahakine hologram flagram tarzı yaparsan hem şık havalı olur hemde resim görülür hemde çalan isterse 5 takla atsın silemez![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Hepsı bırbırınden guzel kareler lakın ilk foto mukemmel olmuş gerçekten![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)