1,8t aracıma Tial dump valve arıyorum ama nereyi arasam bulamadım. Nerede bulabilirim bu markayı?
1,8t aracıma Tial dump valve arıyorum ama nereyi arasam bulamadım. Nerede bulabilirim bu markayı?
tial markasının dump valve mı varmı ? varsa ben hıc denk gelmedım
ama pıaysada forge marka yı daha cabuk ve daha uyguna bulabılırsın
Forge' nin sesi güzel değil sesi dinleyin hak vereceksiniz
TiAL Blow Off Valve BOV EVO 9 - YouTube
tial geçimişde de üretmedi şimdide yok siz sesleri karıştırdınız bide tial kalıteli marka dump valfe i vardır tahmın ettiniz ama malesef Forge Motorsport | Alloy Fabrication buraya bakarsanız sizin aracınıza olanı bulabılırsınız
Cagrı guzel açılamıssın
videodakı seste bow sesı degıl zaten![]()
Tolga nın yazdıgı gıbı surge sesı bıldıgım kadarı ıle pek saglıklı bır ses degıl![]()
surge turbo vacum yapmadan geri tepmesiyle oluşan sesdir pallerin aniden emiş yönü değişmeside diyebiliriz
spool da turbo dolmaya başladığı andan itibaren gelen sesdir standart dizel ve benzınlı turbolu arabaların hepsinde dv yada bow wardır fakat ses yapmayan emmeye tekrar veren bi sistemdir , blow off ve dump valf in amacı ayak gazdan çekildiği anda turbo hattı uzerındeki basıncın geri tepmemesi için bi vanadır takmazsanız zararı turbo kartuşuna ve pallere olabilir ilerleyen zamanlarda , stock internallerle yuruyen bi arabada kesınlıkle olmalı
ya abi bu benim arabada aem dryflow var 4-5 aydır kullanıyorm bişey yoktu 4-5 gündür hindi gibi ses gelmeye başladı araştırdım surge sesiymiş ne olduğunuda öğrendim turbo pallerini ani şekilde tersine çeviren bi durummuş heralde...turbo neyse zaten değiştiricem ama motora zararı olyr diye okudum bilen varsa yazsın lütfen nedir ne değildir.!!!!
olamaz TÜRK'e baş,TÜRK'üm demeyen !!!
b5 1.8 turbo quaTTro + gt30 mapped by serdar anık
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)