Türkiye Bayanlar Triathlon şampiyonu olan Ablam iki sene önce evinde merdiven çıkarken nefes nefese kalması sonucu doktora gidiyor ve akciger filminde kalbi ile akcigerine yapışık 5 cm küp boyutunda büyük bir kitle oldugu anlaşılıyor
Teşhis Lenfoma
Tedavi süreci kemoterapi ile başlıyor ilk önceleri parcada küçülme oluyor ama sonra parca azmaya başlıyor ve dahada büyüyor neredeyse ablam nefes alamıcak duruma gelene kadar
Sonra radyoterapi uygulanmaya karar veriliyor bu seferde parça küçülüyor ve kayboluyor fakat btün vucuduna ve bütün yumuşak doku iç organlarına kanserli hücreler yayılıyor
daha sonra tekrar kemoterapi alıyor ama vucudu artık hiç bir şekilde karşılık vermiyor
Son çare olarak Kök hücre nakli
Ahmet ve benim dokumuz tutuyor ve doktorların bugune kadar hiç rastlamadıkları saglamlıkta Donörler olarak ahmet veyahut benden kök hücre alınmasına karar veriliyor
Benim kronik aritmi ve taşigardim oldugundan sürekli ilaç kullanman gerektigi için Ahmeti tercih ediyorlar
toplanan hücreler ablama nakil edildi ve 110 gün sonra Güzel haber geldi
Çekilen pet sonucu yüzde 90 kanserli hücrelerde azalma oldugunu doktor birgün evvelden cep telefonu ile arayarak bildirdi
Allaha şükürler olsun onu evlatlarına bağışladı burdan da bize Kan için destekte bulunan her sıkışıklığımızda koşarak gelen dostlarımıa Teşekkür etmek istedim
Allah sizlerden razı olsun
Alla kimseye vermesin ve bu hastalık ile veyahut başka hastalık ile dert çekene sabır acil şifa versin.
Herşey bitmiş değil sizlerden yine dualarınızı esirgmemenizi isteyeceğim.
Rabbim Tüm hastalarımıza şifa versin.
Amin.