Beyler bu markayı Türkiye'de satan var mı? netten 1-2 yer buldum ama onlarda da aradığım ürün yok
Beyler bu markayı Türkiye'de satan var mı? netten 1-2 yer buldum ama onlarda da aradığım ürün yok
Amerika'da adidas, nike vs markalarin onunde gelen bir marka ki benimde tercih ettigim markalarin en basinda geliyor . TR;de satilmamasi tuhaf .
Evet bende Amerika'ya gittiğimde alıyorum ürünlerini çok kaliteliler spor ayakkabıları özellikle... TRde ancak bavul ticaretiyle satan yerler mevcut sanırsam
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
tottenham da bu markayı kullanıyormuş.bir spor giyim markası üst düzey ve milyonların izlediği klüblerin sırtında olmadığı sürece pek tanınmıyor ya da ?
yalnız ürünleri sağlam duruyor.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Sitesinde TL seçeneği var, sipariş takip falan da var. Kendi resmi sitesinden alışveriş yapılabiliyor olabilir mi?
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
bu markayı bilmiyordum siteyi biraz inceledim acaba bayilik vermek isterlermi![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Sitesinde yukarıdaki TR yazısına tıkladığımda şöyle bir yazı çıktı;
TÜRKIYE'DEN ALIŞVERIŞ YAPMAYI KOLAYLAŞTIRIYORUZ
Tüm fiyatlar Türk Lirası cinsindendir
Vergiler ve KDV kasada hesaplanır
Düşük Uluslararası Gönderim Ücretleri
Garanti edilen son teslim alma maliyeti (Teslimatta Ek Ücretler Yoktur)
Uluslararası gönderimle ilgili daha fazla bilgiyi web sitemizde bulabilirsiniz
kendi sitelerinden alışveriş mümkün ama işle ilgili bir konu için bazı ürünleri lazım bana o yüzden varsa Türkiye'de satış yapan bir yer hemen alırım diye düşündüm ama sanırım yok. yarına kadar şansımı denemeye devam. eğer yoksa da Türkiye distribütörlüğü bence mükemmel bir iş fırsatı olabilir
bavul ticareti olur her türlü olabilir yeterki aradığım özellikteki ürünlerini bulabileyim
acaba istanbulda meydana yakn kalabalk bir caddede bayisi açılsa iş yaparmı ? sonuçta tr de pek tanınan bir marka değil ve bayisi açıldğındada tanınması bayaa zaman alacak. ilk zamanlar belki zararına bile satış yapabilir gibime geliyor. sizce nasl olur tutarmı istanbulda bunun bi bayiliği ?
Tr de tutacagini sanmiyorum bu markanin . Adidas, nike bile oldukca pahali under armour bu markalarin hepsinden dahada pahali .
yanlış anlaşılmasın bayiliği almıyorum sadece 2 adet ürünü ilgimi çekti ürünler üzerinde inceleme yapmak için arıyorum![]()
keşke biri istanbul bayiliğini alsada tanınsa marka sonra bende farklı sehirlere yönelsem marka bazında![]()
imza...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)