Arkadaslar var midir boyle bir servis tanidik guvenebilecegimiz bizi farkinda olmadan opmeyecek?
Arkadaslar var midir boyle bir servis tanidik guvenebilecegimiz bizi farkinda olmadan opmeyecek?
bi düşünmek lazım tabikimin aracı ve ne sorunu var? pm atarsan ona göre yönlendiriyim. acil bir durumsa cepten ulaşın, bilgisayar başında olamyabilirim
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Abi selam,
daha evvel Chrysler Sebring 2.7 sahibiydim. Öncelikle belirteyim; Anadolu'da güvenebileceğim birini bulamadım, Maslak'ta Master Service var. İşi bilen bir servis ancak ücretleri son dönemde biraz kabartmışlardı. Ama güvenilebilecek tek servis diyebilirim. (Yetkili)
ufak tefek bakımlar vs ise ben aracımı Bostancı sanayide YILDIZ Servis mercedes'e götürüyordum. Hakan usta çok çekti benim Sebringteniyi biliyorlar, daha evvel Jeep bakımı da çok yaptıklarını gördüm aslen mercedes servisi olmalarına ragmen.
İstersen Yıldız servis'e git bir görüş yardımcı olamaya çalışırlar. Düzgün esnaftır, selamımı söylersen ayrı bir yardımıda dokunabilir. Bizim 25 senelik ustamızdır.
edit : parça tedariği konusunda sıkıntıları olmamıştı, aklına takılmasın diye yazayım dedim..
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Arkadaslar yardimlariniz ve ilginiz icin cok tesekkur ettim. Direksiyon kutusu dagilmis. Yolda artik iyice sukoyuverdi. Sizlerin cevabina bakamadan bir zorunlu cektim araci. Aslinda yabanci bir servis degil. Sagolsun Bostancida Egzozcu Sureyya yardimci oldu hemen Jeep Garaja cektik mecburen arabayi. Direksiyon kutusu Bilyalari dagilmis. Sifirlanacak. Kutunun kenarina 500TL sıkışmışOnu cikaracaklar sorun cozulecek
![]()
Kutu o şekilde uzun vadeli olmaz bora ya, yine kullan bi bak tabi.
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
jeep garage yazacaktım ki oraya bırakmışsınız zaten..ben grand cherokee mi hep oraya götürdüm bakırköyde oturmama rağmen.güvenilir bir amerikan servisidir
yeni konu açmadan eski konuyu hortlatalım
Yakın vakitte 98 Grand Voyager 3.8 AWD aldım bunu İstanbul Anadolu yakasında götürebileceğim bir usta varmıdır
Normalde 4 5 yıldır kahrımı çeken bir usta var lakin araç Amerikan ve bol elektronik olunca bu işi anlayan birine yaptırmak istiyorum açıkçası.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)