Herkese iyi forumlar, daha onceden kendimi tanitmistim fakat pek aktif degilim forumda. Tekrardan bir tanisiklik olsun![]()
Ismim Emre. Amerikada egitim sebebiyle bulunmaktayim. Istanbulda 320d aracim var. s2000 cok istemistim fakat peder veto edince kalbime gomdumBu yaz sonunda buraya geldigimde craiglistte gecen gecelerim mutlu sonla bitti ve hayallerim gercek oldu
![]()
Aslinda s2000 de siyaha ve kirmiziya ayri bir zaafim var fakat silverstone da arabayla ozdeslesmis renklerden biri diye dusunuyorum. Zaten fazla bir secenegim yoktu bulundugum sehirde. Suanda burda satilik s2000 ilani bile yok ki bende arabayi s2ki araciligiyla baska bir sehirden buldum. Uyelerden birinin eski araci oldugunu ve guzel kondisyonda oldugunu ogrendim. Araci almam ise tam bir gaz hikayesi oldu baktim surdum ve el sikistik. Kondisyonu iyi oldugunu anladigimdan filan degil tamamen ona sahip olma icgudulerim cildirdi ve el sikistik adamla
Araba 2001 model 96 bin milde silverstone/kirmizi kombinasyonlu bir ap1 s2000. 11 yilin etkileri olarak ufak cizikler ve gamzeler mevcut olsada boyasinin kondisyonu bana guzel geldi bunda kisin cok kullanilmamis olmasinin etkisi buyuk diye dusunuyorum cunku 4 ay filan kar yagan bir yerdeyimArac uzerinde ekstra olarak:
- Oem on lip
- Oem side strakes
- Oem arka spoiler
- Aem V2 filtre
- Invidia q300 cat-back
- ap2 soft-top
- jvc headunit ve speakerlar
Simdilik ilk hedefim kisi hayirlisiyla atlatabilmek zaten araba fiziksel olarak kis sartlarina hazir kendini en awd sinden jip saniyoArabayi alali 4 ay oldu ve bu surecte cok alistim tepkilerine hatta o kadar alistim ve kendi lehime cevirdim ki bu durumu, debriyaj tokatlamalar, yanlamalar bir diferansiyele mal oldu bana
Daha once Bmw den rwd tecrubem olsada kis sartlari burda cok sert o yuzden bu aralar kar lastigi almam lazim. Hard-top hayalleri kuruyorum gunlerdir saclarim beyazladi artik ama cok pahali
Havalar duzelmeye baslayinca ilk is jantlari ve kaliperleri boyatmak ve arabayi dusurmek olucak. Birde beni test pipe takmam icin biri gaza getirirse oyle bir cilginlikta yapabilirim
Resimleri vermeden son laflar..
s2000 gercekten inanilmaz bir araba bunu teknik acidan soylemiyorum, cunku teknik ozellikler bircok farkli goruse sebep olabilir tamamiyle insanin tatmin olma meselesi ( n/a bizim isimiz hastasiyiz diyenler vs. beygir olsun haram olsun islik sesini duyiyim yeter diyenler gibi ) Bunlar bir kenara s2000 hakkaten duygusal bag kurmaniza sebep olan bir arabaymis bunu icine binip sahip olunca anladim bir butun olarak araba resmen ruhuma isledi arkadasAllah(c.c) ima binlerce kez sukrediyor ve buradaki otomobil sever dostlarin hepsine daha guzellerini diliyorum. Butun yorumlara ve tavsiyelere acigim, artik sustum..
Bu arabayi aldigim gun
Donus yolu
Bunlarda muhtelif zamanlarda yikamada, piknikte filan cekilen resimler
![]()