2.5 ay serviste itilip kakilip surunmesi sonucu boyada derin yaralar olusmustu. Boyadan sonraki ilk pastasi anca nasip oldu. Ardindan meguiars swirlx ile hare giderici uyguladim sonrasindada Ultimate Liquid Wax ile sonlandirdim ve sonuclar basarili oldu. Suan Ultimate Quick Detailer ile bakimini yapmaktayim.
Proje konumda bu fotograflardan birini paylasmistim, olabildigince cevre isiklardan faydalanarak uzun pozlama ile cekimi gerceklestirdim. Flash almam yakindir... Kendimide bu konuda gelistirmeye ozen gosteriyorum, umudumu yitirmedim; devam ediyorum.
Begendiginiz yada begenmediginiz kareleri numaralariyla tanimlayarak yardimci olursaniz sevinirim..
Detaya inebildigim kadar inmeye calistim, yansimalari engellemek icin polarize filtrem yanimda olsada isik yetersizliginden tekrar yansimalari acmak zorunda kaldim.
Bu keyifli cekim sonrasi Yusufpasa'da rutin kontrollere girmem sonucu madde 32'ye istinaden egzozdan ceza kesilip 7 gunde izin verdiler trafikten men etmemek icin, ama yinede bu fotograflari gorunce pisman olmadim.
1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-