Arkadaşlar orjinal civic si direksiyonumu deri kaplatmak istiyorum ama bugün diyarbakırda yapan yer bulamadım.Varmı bildiğiniz tanıdığınız göndersek..
Arkadaşlar orjinal civic si direksiyonumu deri kaplatmak istiyorum ama bugün diyarbakırda yapan yer bulamadım.Varmı bildiğiniz tanıdığınız göndersek..
eg sedan vtec
yok mu yaptıran.?
eg sedan vtec
İstanbulda Cevizlibagda kırık bir ustamız var. Bende aracımın direksiyonunu ona yaptırıcam. Diyarbakırda malesef bildiğim yok![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
abi sanayide bi usta vardı adını tam hatırlayamadım sabah mahmurluğugökhan abiyle gitmiştik benim ef e döşemeyi yaptırmıştık adamın işçiliği diyarbakır şartlarına göre iyiydi , olmadı sök direksiyonu kargola kaplatak abimmm
![]()
bendede si var bnm direksiyonun üst kısmı iyice boşalmıştı ve dökülüyordu mersinde yaşıyorum mertex diye bi döşemeci var onu önerdiler götürdüm ona yaptırdım harika oldu hakiki deriden yapıldı resmini ekliyorum
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
Mertex Oto İç Dizayn
İhsaniye Mah. 113 Cad. Yurtkur Sok. No:47 a İçel Merkez
Telefon : +90 324 336 39 91
ustamla bi telefonda görüş istersen
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
İstanbulda Altınuç deri var.. Çok titiz ve detaycı biri olarak memnun kaldım. Fiyatıda uygun..
0-216-4698450
Osman abi , ben de düşünüyorum ama buralarda işini ehli usta bulmak zor biraz.Tek çare direksiyonları söküp yollamak : ) Ben direksiyonum böyle olsun isterdim açıkcası : )
![]()
yardımınız çok tşk arkadaşlar...
eg sedan vtec
Daha bugün kaplattım ben,60 yaşında bir ustamız var ve yıllardır bu işle uğraşıyormuş,işciliği gerçekten takdire şayan. 50 liraya kaplıyor,isterseniz söküp gönderin yaptırayım ben
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)