tramer sorgulamasında bedelsiz çarpma ne anlama gelir?
çarpma olarak görünüyor ancak karşısında bır ücret yazmıyor bu ne demektir arkadaşlar??
tramer sorgulamasında bedelsiz çarpma ne anlama gelir?
çarpma olarak görünüyor ancak karşısında bır ücret yazmıyor bu ne demektir arkadaşlar??
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
hasar küçük demek. mini onarımda filanda öyle çıkıyor. ota b.ka iğne ipliğe bile kaskoyu kullanma hırsından oluyor.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
local mini boya yada ufak ayna kırılması v.s olabilir. çünkü masraf belli bir tutarı geçince fiyat yazıyor. ama ufak hasarlarda rakam işlemiyorlar. basit ufak tefek şeylerdir onlar.
adamın plakalığı düşse kaskoya saldıran adam var. onlar hep öyle işleniyor.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
işin aslı almaya nıyetlendıgım aracta 2 adet çarpma görünüyor ama bedel yazmıyor bılenlere bı danışayım dedim tongaya basmayalım![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
ekspertiz yaptır. ufak şeylerse alırsın. ama büyük hasarın yazmama ihtimaline hiç denk gelmedim. büyük olupta rakamsız işlenen görmedim ben. o şekilde kaç araca baktıysam hep ufak tefek şeyler çıktı. mesela çamurluk eziği lokal boya v.s gibi.
her ne olursa olsun expertiz yaptır. 5-6 ay önce kazalı bir araç aldık. tramer'i tertemiz...
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
istanbulda bmw yı kıme expertiz yaptırırız yardımcı olabılecek var mı , üsküdara yakın ?
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Ben fiesta almistim sirket arabasiydi eski kazasi gozukuyordu fakat bedeli yazmiyordu. ekspertize goturduk megerse ara zincirleme kazada sandvic olmusKasko ya islemis kaza ama baska biyerde toplatmislar araci.
sadece çarpma yazıyosa , hasar ufak anlamına gelmez. bu şekilde yazıp , şaseden sorgulandığında pert olan araçlar gördüm. bu sizi kandırmasın.
Abi şu oluyor sen bir araca atıyorum ön tampon ile onun kapısına vurdun senin tamponda ufacık bir belki çizik oldu ama o aracın kapı göçtü tutanak tutuyorsunuz buda tramere çarpma geçiyor
Expertsiz için maslak otosanayi AYN auto yu tavsiye ederim gözüm kapalı
Ufak hasarlar yazılmıyor diye biliyordum bende ama geçen sene dedemin arabasının arka tamponu 5cm boyandı mini onarımdan 70TL çıkıyordu tramerde![]()
yahu görende bmw yı yerıne dıbıne soktum sanacak mılletben hondayı severım hemde cok severım hiç bir markayı sevmediğim kadar çok severım ama bıraz konfor , donanım , özellik olsun ıstıyorum aile için kullandıgım araçta , performans herşey değil 2 cocuklu evlı bır adam için , haa proje yaparsam eger hondadan başka yapmam o ayrı
![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
habi bırçet alda acıkın yanlarık, canımız sıkıldımıda k20 ef le gazlarık otobanda![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)