- Proje Adı :Bmw Z4 iç aydınlatma grubu
- Proje Yapımcısı :10ur_K
- Yapılan Araç Marka / model / yıl : BMW Z4 2003
- Projenin Konumu: İç Aksam
- Kullanılan Malzemeler:İnce uçlu tornavida,elbezi(eski tshirt),2x Osram WY52 turuncu dipsiz park ampülü
Herkes aracının içini genelde beyaz led vs kullanarak aydınlatmakta.
Foto 1a;
İlk başlarda göze güzel gelse de aşırı göz yorgunluğu oluşturuyor bende(gözlerim birazda hassas malesefki(mavi gözlüyümya ondandır) şaka bir yana.Bilindiği üzere bmw iç aydınlatmalarının hepsini turuncu kullanmakta..E ambiyans ışıgıda turuncu vuruyor zaten vites topuzunun oraya bknz ;
foto1b.
Dedim bir iç aydınlatmaları deniyim nasıl olcak (harita lambası dahil) turuncu renk olarak.
Malumunuz kış,aracım garajda yatıyor can sıkıntısına işte böyle zaman öldürdüm..Belki yeşil(skoda),mavi(vw) serileride deneyerek güzel seyler cıkabılır ortaya bılmıyorum fakat ben cok begendım.Gece fotografı cekmem mumkun olmadı dukkandan erken cıktıgım için ,gece fotosuda ekliyeceğim.
Böyle bir konu aklımda yoktu,oyüzden sadece bitmiş halini koyabiliyorum kusuruma bakmayın.
Kaba taslak söylemek gerekirse eğer Orta aydınlatma grubunu ince tornavida ile(ucuna bez sarılı şekilde) kanırtarak elimize alıyoruz(lafa bak).Daha sonrasında 3tane vidacık gibi olan plastiği cıkartıp orjinal aydınlatma ampülünü söküp,yeni aldığımız ampülleri takıyoruz işte bu kadar basit.Yarın vaktim olursa ayak aydınlatmalarınada aynısını yapmayı dusunuyorum+bagaj içerisi.
Fotolar assagıdadır,teşekkürler.(parçayı yerine takmayı unutmayın)
Harita Lambası Sol
Harita Lambası Sağ
3ü1yerde
Buda kullandığım ampül.
Selamlar..