İyi akşamlar konuyu nereye acıcağımı bilemedim, aem dry flow filtremde tüylenme var bunun bir zararı varmıdır motora? Araştırdım ama bulamadım..
İyi akşamlar konuyu nereye acıcağımı bilemedim, aem dry flow filtremde tüylenme var bunun bir zararı varmıdır motora? Araştırdım ama bulamadım..
aynı sıkıntıyı bende yaşadım. filtrede biraz tüylenme vardı. sonra çıkardım sabunlu suyla bi güzel yıkadım. ama bu sefer tüylenme iyice arttısonra dedim bu kadar tüylenme filtrenin rahat emmesine engel olur. çıkardım koydum kenara
sanırım bi çözümü yok yenisini almaktan başka.
Şu sıkıntılı zamanımda, heleki yeni kit yapmışken yeni bir filtreye para vermek zor olucak inş motora bir sıkıntı cıkarmaz![]()
2 haftalık tertemiz aem dryflow var isteyen pm atsın![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
düşündüm bende tüyleri tütüzlemeyiama yaktığımız tüyleride içine çeker pislik olarak diye riske atmayıp kenara koydm filtreyi
aksesuarcılarda satılan 20 liralık büyük kırmızı filtreler bence daha iyikirlendikçe at çöpe yenisini al
edit : aem boyutunda
SENSİN.
Haftasonuna kadar bi cözüm bulmam gerek orj. Kullanmak istemiyorum anladığım kadarıyla filtrem cöp, şu cakma büyük filtrelerden alsam kitin ucuna taksam aemle aynı olurmu(olmaz gibi geliyor ama) yoksa tekrar aemmi alıyım??
Mesajı aldım abi, benim icin arabaya zararı olmasın yeter, zaten şuan filtre soguk hava cekicek konumda ben en iysii cakma, büyük bisey alıyım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)