User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Logo tasarımı

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Logo tasarımı

Öncelik herkeze iyi hafta sonları diliyorum.İş yerimi başka bir yere taşıdığım için yenidekor yeni tabela tarzı şeyler yapıyorum. Photoshopdan anlamama ragmen kendi yaptıgım logoyu bir türlü beğenemiyorum Techturkey üyelerinden photoshopdan anlayan arkadaşlar bana yardımcı olabilirlerse sevinirim iyi forumlar

Dükkan bilgisayar ve kırtasiye üzerine. dükkanın ismi Alp bilgisayar ve kırtasiye.tabela için bana alp yazılı logolar lazım kısacası şimdiden teşekkür ediyorum.
    AP Type-R

Cüneyt. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben şahsen öle çok janjanlı tabelaları sevmiyorm Logo ALP Capital | Flickr - Photo Sharing! şurdaki gibi birşey olup altına bilgisayar&kırtasıye yazılabilir . Bu benm düşüncem ne dersiniz bilemedim

dn4859 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendi yaptıgınız logoları beğenmemenızın nedenı logo tasarlamayı bılmedığınızden oldugunu dusunuyorum. Mesela arabanın parçalarının ne işe yaradıgını bilebilirsiniz ama bi motor toplayamazsınız bunuda onun gıbı düşünün .Ayrıca olusturdugunuz logoyu photoshop değilde vektörel tabanlı programlarda çizerseniz daha iyi olur . Logoyu buyuk veya kucuk yuzeylerde kullanırken sıkıntı cekmezsınız.

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dn4859 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendi yaptıgınız logoları beğenmemenızın nedenı logo tasarlamayı bılmedığınızden oldugunu dusunuyorum. Mesela arabanın parçalarının ne işe yaradıgını bilebilirsiniz ama bi motor toplayamazsınız bunuda onun gıbı düşünün .Ayrıca olusturdugunuz logoyu photoshop değilde vektörel tabanlı programlarda çizerseniz daha iyi olur . Logoyu buyuk veya kucuk yuzeylerde kullanırken sıkıntı cekmezsınız.
    katılıyorum photoshopu uzun süredir kullanırım sanal modifiye olsun, ufak tefek fotoğraf calısmaları için ama logo işinden anladığım söylenemez.
    AP Type-R

CinAli_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabela için logo düşünüyorsanız çok şatafatlı bişey yapılmasını önermem. sonuçta çıktı değerinde tabelada herşey ayrı ayrı ücretlendiriliyor, detay arttıkça fiyatta yükseliyor.şuan evde değilim ama geçince bişeyler yapar paylaşırım.

Alıntı Cüneyt. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben şahsen öle çok janjanlı tabelaları sevmiyorm Logo ALP Capital | Flickr - Photo Sharing! şurdaki gibi birşey olup altına bilgisayar&kırtasıye yazılabilir . Bu benm düşüncem ne dersiniz bilemedim
    fikir gayet güzel bence düşünülebilir.
    feel is everything

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)