Arkadas bu aksam arabama vurup kaçmıslar aracın plakası 16nj239 1999 model gri siena belki tanıyan gören vardır diye açtım konuyu mahkemeyle ugrasmak istemiyorum bulup tutanak tutturucam gören bilen varsa çok makbule geçer
Arkadas bu aksam arabama vurup kaçmıslar aracın plakası 16nj239 1999 model gri siena belki tanıyan gören vardır diye açtım konuyu mahkemeyle ugrasmak istemiyorum bulup tutanak tutturucam gören bilen varsa çok makbule geçer
karakola şikayette bulun, araç sahibini çağırıp aranızda uzlaştırma sağlıyor karşı tarafın hasarınızı karşılaması için. Kabul etmezlerse şikayetçi olup dava açabılırsınız uzun iş ama muhtemelen hasarınızı kabul edıceklerdır. Gecmıs olsun
C M G
trafiği çağırdım tutanak felanda tuttular arabayıda anons geçtiler bana bi numara verdiler yarın gidip buttim tafik şubeden rapor alıp dava açcakmısım
Aynı fikirdeyim yavuzselim demek yıldırım bölgesinde sıkıntı demek
hukuki yolla cok uzuyacak bu iş bu arabayla okadar süre dolasamam ben bulup trafik tutanagı doldurtacam sadece
aracında eğer kasko varsa yetkili servise bırak, kaskondan yapsınlar, sonra kasko karşı tarafın trafik sigortasına rücu edecektir almak için, hasarsızlığın bozulmayacaktır.tabi elinde tutanak da var polisin tuttuğu.kasko yoksa işler değişebilir yanlız emin değilim, daha önce bizim aracımıza vurduklarında böyle bir yol izlemiştik
tutanaga gerek yok, 1 kisi olayi gordugunu beyan edecen etrafta kamera olan isyerlerinin adini eklersiniz, siz kaskodan araci yaptirdiktan sonra karsi tarafin sigortasindan parayi kasko alacak.
tutanak ile ayni surec gibi bul et daha uzun.
sinir bozucu bir durum geçmiş olsun, karakola giderek hukuki yollarla ilerlemenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.
hasarın büyük degilse yavuzselime girme ,daha büyük hasar alırsın![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
isterse hacıvattaan olsun git bul bence konuş adam gibi derdini anlat baktın olmuyo o zaman kaskodan falan yaptırmaya bak... biraz empati yapğın arkadaşlar sizinde başınıza aynı şey gelebilir..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)