plakası : 34 ult 96
Honda Integra 1.8 1991 Model 8.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 79189220
aracın ilanı bu hakkında bilgisi olan varmıdır gören bilen daha önce bakan. arkadaşa alıcazda.
plakası : 34 ult 96
Honda Integra 1.8 1991 Model 8.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 79189220
aracın ilanı bu hakkında bilgisi olan varmıdır gören bilen daha önce bakan. arkadaşa alıcazda.
Gidip bakmistim resimlere aldanma araba gelirgelmez ayip olmasin diye baktim 1 2 dakika aman diyorum
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Edit: tekrar oldu
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Ben kaputuda actim saka gibi motor kulaklarini heralde 4 ude kopuktu dahasini sorma sahibinin biseyden anladigi yok kamyon gibi kullanmis ne sorsan temizder
Honda Integra 1.8 1991 Model 10.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 105721810
bu daha iyi sanki, eğer bütçe okadar kısıtlı değilseki kısıtlı olsa bile, çıkacak masrafla arabanın ücretide kıyaslanmalı. umarım şimdiden hayırlısı olur
Ne dönek adamsın ya![]()
integranın duayenleri bile bıkmış durumda adam olmaz artık diyorlar bence hevesinizden vazgeçin adam olucak araçlar bile 11 den aşağıya değil şuanda
Sen git bak ozmn arabaya sonra yorumunu bu konuya ekle bana 7 ye bile verecekti ama o dediginiz gibi olmuyo malesef araba ziyan radyator hortumunu kesip kuresel vana koymuslar !! Mevzunun derinligini anliyabiliyomusunaklina gelebilecek butun rulmanlardan sel geliyo hertaraf yag icinde ve darma duman arkadasa ileri geri yap bi vites deniyelim kulaklara bakim dedim motor disari gelicekti he daha iyi ztn sokucem alip topluyayim diyosan sn bilirsin biz sorunsuz tege 7 binlira harcadik sen buna kac harcarsin bilemem . Bulasma derim tekrardan
ozaman arkadaşın fikrini bi degiştiriyim adam olmaz deniyorsa vardır bi bilindigi söyliyim biraz daha beklesin 10-11 lik teg ararız ozman
şuanlık 8 binlirası var evlilik için a3 sattı 8 binlra kaldı elinde degerlendirip alıyım sonra evlatlık saklamak derdi.
bilmiyorumda 8 liralık teg alırsa o arabaya binmek nasip olmaz gibime geliyor bir daha düşünün teg hiç mi hiç kolay bir araba değil ...
Al al evladiyelik olur...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)