User Tag List

12 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: Rehinli araca satış

eyup58
    Misafir

Rehinli araca satış

Arkadaşlar simdi rehinli bir araç ben bu aracı farzedelim ki alıcam.Ancak tanımadıgın insna güvenilmez borcu kapatip adamın vazgeçmiceğini bilemezsin.Şimdi bazı arkadaşlara sordum biri farklı diyo biri farklı dio simdi bu aracın satışını yasal yoldan almak istiyorm bu işin tek yolu tanımadıgın bir adama mecbur güvenip borcu kapatıp satışını almakmıdır aracın yoksa yasal olarak hani bi kağıt belge imzalatip ben borcu kapatıcam sonra satşı alıcam vb bir durum varmıdır? net olarak bilen birisi bi yardımcı olursa sevnımırm.Hayırlı akşamlar herkese...

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    banka kredisinden rehinliyse dert etme parayı bankaya yatır anlaşmalı satış alıcağına dair onlarda blokeli şekilde alıyolar parayı rehini kaldırıyolar sen satışı alıyosun götürüyosun aldım diyosun onlarda ona göre işlem yapıyo ama diğer türlü tanımıyosan risk alırsın
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aranızda senet yapabilirsiniz biz bu şekilde aldık perşembe günü hala bekliyoruz satışı
    ER teknik ısıtma sistemleri

Kat kaloriferi&brülör&hidrafor

sistemleri montaj tamir bakım..

7/24 servis hizmeti..

ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
    0553 227 39 55

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    banka kredisinden rehinliyse dert etme parayı bankaya yatır anlaşmalı satış alıcağına dair onlarda blokeli şekilde alıyolar parayı rehini kaldırıyolar sen satışı alıyosun götürüyosun aldım diyosun onlarda ona göre işlem yapıyo ama diğer türlü tanımıyosan risk alırsın
    Aynen hatta krediyi bile sana devredebiliyor sende satışını alabiliyorsun. Ama borçtan yada v.b durumdan rehinliyse ödeyip satışını alabilirsin malesef

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu tip bir satış biz yaptık ama önce noterden anlaşma yaptık... sende noterle görüş...
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

eyup58
    Misafir
    Alıntı timucintt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu tip bir satış biz yaptık ama önce noterden anlaşma yaptık... sende noterle görüş...
    anlaşma derken nasıl bişey bu anlaşma yasal bişey mi açarsan konuyu sevınırm

Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen hatta krediyi bile sana devredebiliyor sende satışını alabiliyorsun. Ama borçtan yada v.b durumdan rehinliyse ödeyip satışını alabilirsin malesef
    aaraç bankadan rehibli kredi çekilip sıfır olarak alınmıs ilk sahibi tarafndan bu devir işlemi nasıl oluyo kredi bana devredilse süper olur ama net bir bilgi yok bilen birisi çıkar herhalde

Alıntı Germanian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aranızda senet yapabilirsiniz biz bu şekilde aldık perşembe günü hala bekliyoruz satışı
    saolda senet işi yaş iş ya bende 6 milyarlık senet var çaliştğim yerden verilmişti yalan oldu

Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlaşmalı satış yada kredi kendı ustume alma vb yol varsa ise yasal olarak yane para yattıktan sonra ben satmıyorum arabamı diyip gidicek piyasada ço0k .. var hani yasal olarak ben o borcu kapattığımda adamın vazgeçemiyeceği bir durum söz konusu olursa zaten nıyetlenicem yoksa tanımadıgım etmediğim bir adama güvenmem

bu arada ayiptir sölemesi bi ekmek arasi yapana kadar konu dolmus maşallah yahu

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım yazdıgım cevapla senın bana hala aynı soruyu sormanın anlamını çözemedim
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #6 başka bankalarda varmı tam fikrim yok ama arkadaşım vakıfbanktan kredili aracın kredisini kendi üstüne devr aldı bankada sözleşme imzaladılar. sonra o sözleşmeyi noterde tasdikleyip satışın aldı şimdi o aracın borcunu ödüyor

eyup58
    Misafir
    #6 başka bankalarda varmı tam fikrim yok ama arkadaşım vakıfbanktan kredili aracın kredisini kendi üstüne devr aldı bankada sözleşme imzaladılar. sonra o sözleşmeyi noterde tasdikleyip satışın aldı şimdi o aracın borcunu ödüyor
    bunu görüşeyim bir bankayla bu arac YAPI VE KREDİ BANKASI A.Ş.İZMİT ŞB. de rehinli gözüküyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eyup58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunu görüşeyim bir bankayla bu arac YAPI VE KREDİ BANKASI A.Ş.İZMİT ŞB. de rehinli gözüküyor
    yarın yapı kredi bankasına bir sor istersen sızin banakda böyle böyle plakalı bır araç varmıs onun kredisini ben üstüme alabılırmıyım dıye

eyup58
    Misafir
    yarın yapı kredi bankasına bir sor istersen sızin banakda böyle böyle plakalı bır araç varmıs onun kredisini ben üstüme alabılırmıyım dıye
    aynen sabah konusucam saolasin ilgin için öyle bişey yok diyorlar ama inşallah vardır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eyup58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen sabah konusucam saolasin ilgin için öyle bişey yok diyorlar ama inşallah vardır
    başka bankalarda varmı bilmiyorum ama dediğim gibi arkadaş aracın değerinin yarısını peşin verdi kredisini devr aldı şuan biniyor ama geen yarın arar sorarım cocugu olmadı numaranı pm atarsan onada yonlendırebılırım senı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)