225 hp 600 küsür tork tam aklımda değil sayı turbosunu büyütücez biraz daha tekrar dynoya çıkarttığımızda resimleri ve verilerini yüklerim![]()
bu ne yüklenir off be. maşallah harika duruyor![]()
RACE WERKS
Sağolun arkadaşlar![]()
Forum olarak toplanılacağı zaman bu aracı konvoy başı yapacaksın.Arkaya 20 tane araba bağlayıp öyle gezeceksin.Hem tork hem hp bir işe yaramış olur.Harika bir alet.Kazasız belasız.Yakıt sanırım bayağı fazladır.Motor hacmini söylemek zor oluyordur sanırım.1.3-1.6-2.0 laflarına herkes alışık.6.5 denilince biraz algıda zorluk oluyordur.
Öff tekrar inceledim de bu alet çok harika duruyor ya.Güven verici olsa gerek.
Sagol arkadaslar arac sahıbı benım daha guzeli sizlerin olsun arac cekme konusunda sıkıntı yok uzerınde hummer h1 defransıyelı var alır 10 tane arabayı arkasında ceker denemedım denememde kılımdır bu konulardaaslanlar gıbı bıner keyfıme bakarım
adam hacimci 5000 cc üzeri gezer aşağısına binmez rahat edemez![]()
Maşallah yahu çok güzel görünüyor , bende 1-2 hafta önce 5.7 v8 sport aldım , çok keyifli bir araç gerçekten , ufak ufak masraf ediyoruz , keyifli geçiyor şimdilik bakalım![]()
Allah kaza bela vermesin
Maşallah,çok merak ettiğim bir konu var.
Komik gelebilir belki ama km'de kaç kuruş yakıyor?![]()
Serdar TURGUT
Yok alısık oldugum bı soru oldugundan sıkıntı yok bır tofas grubu benzınde ne yakısyosa ona yakın yakıyo amerıkancılar yakıt hesabına bakmaz pek ama ogle fazla ucuk rakamlar yakmaz eger araban bakımlı ve kullanmasını bılmek kaydı ıle
Baretta kardesım eger bı sıkıntın olursa yardımcı olabılırım gulle gule kulan tahoenın keyfını baska bır arac veremez kıymetını bıl
Maşallah tekrardan,Amerikana binenler bakmaz tabi ki,ben sadece merak ettiğimden sordum![]()
Serdar TURGUT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)