İyi akşamlar okullar da önümüzdeki eğitim yılında itibaren kıyafet ve saç sakal serbest olacak mış siz ne düşünüyorsunuz iyi mi olur yoksa kötü mü ?
İyi akşamlar okullar da önümüzdeki eğitim yılında itibaren kıyafet ve saç sakal serbest olacak mış siz ne düşünüyorsunuz iyi mi olur yoksa kötü mü ?
ben kötü olur dıyorum alan var alamayan var öğrenciler şimdi daha çok birbirine özenecekler .
DRİLL
Dr.Ecu
bencede olmamalı herkes eşit olmalı okullar podyuma dönecek gibi geliyor :@
sakal serbest değil, saç olursa iyi olur hepimiz asker tarzında gidip geliyoruz, ayda 1 berberdeyim nasıl bir saç varsa bende,kıyafette nötrüm, ama yeni başlayanlar için bence daha iyi olucak okul üniforması derken büyüme çağında falan dersek okul değişimi zart zurt 2-3 kez üniforma alınıyorki yaz kış kıyafeti var buda demek en az 6 kez üniforma değişimidir, bence bu meblayı verene kadar günlük bir kıyafet alınsa daha iyi olarak bakıyorum ben, fakat öte yandanda abartıcakları, durumu olan olmayanın kıyafet giyememesi değil özenmesi gibi durumlar olacağından insanlar fazla abartıya kaçmazlarsa iyi olur diye bakıyorum.
ayrı bir etmense üniformanın getirdiği sorumluluklar üzerinde taşıdığın sürece yanlış bir hareketinde okulda başın ağrıyor.
ayrıca alamayan cocuk ailesine baskı kuracakdır ailesinde cevap alamazsa kötü yollara sapacakdır bu kesin. akp den böyle bişey hiç beklemiyordum açıkcası ve çok ani oldu.
DRİLL
Dr.Ecu
aynen alan var alamayan var..bence çok saçma..üniforma en iyisi
zaten şuanda okullarda üniforma denen şey altında birsürü şey giyiyor herkes, kimse takmıyor ki üniformayı?
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Ne demek alan var alamayan var. Asıl üniformayı alan var alamayan var. Zorunlu ayağına geçiriyorlar çatır çatır.
Aynen öyle kiminin durumu var almaya kiminin yok çokmu hoşunuza gidiyor evet diyenler cocukların gözünde çoğu şeylerin kalması.
ilk okul ve ortaokulda ne gibi bi özentilik olabilirki burberry yada lv ile gitmez o yaşta kimse okula zaten gidersede diğerleri bunu nekadar anlar ayrıca devlet okulunda okuyan kaç çocuk bunları giyicek ayakkabı desen zaten serbest şuanda isteyen istediğini giyiyodur cep telefonu alan alıyodur okula götüren götürüyodur bizim zamanımızda yasaktı biz kaçak götürüyoduk hala ölemi bilmiyorum bunlar dışında üniforma dediğinde ailelere külfet bikere başta alınmıyoki çocuk düşüyo yırtılıyo kavga ediyo gömleği yırtılıyo ıvır zıvır bence gayet modern ve çağdaş bi gelişme hangimiz istedik o formaları giymek hepimizin hayali değilmiydi filmlerdeki gibi okula serbest gitmek![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)