iki araçtan birini düşünüyorum siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?tecrübe edenlerden hangisini neden seçeceği yardım lütfen.
iki araçtan birini düşünüyorum siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?tecrübe edenlerden hangisini neden seçeceği yardım lütfen.
yeni her zaman yeni yenidir diycem ama bu tamamen kişisel zevk type r ararsın düzgününü bulmaya çalışır çok para verirsin sonra durmaz yine harcarsın dibi yookbana göre günlük kullanımıda zor polisi falanı filanı ama keyif olarak herşeyi bozar sesi soluğu oda ayrı bişey öte yandan polo yeni güzel tatlı tatlı gidiyoda herşeyden önce vw rahatlığı bi kere sürüş zevki tartışılmaz ee örnek olarakta gidişine antalyadaki dbs polo bence çok tatminkar gidiyo o model takılıp poloya binmek mantıklı derim
Her imkanı olan insanın bir kez bile olsa typer sahibi olması tavsiyemdir. 8-9 ay gibi bir süre sahip oldum, yetmedi hala özlüyorum ama sürdüğüm zevkimi aldığım kar. bi daha alırmıyım almam![]()
Civic Si, Typer, S40 T4, M3 ve son olarak şuan E30 M52b28tu
ilk 2 yorumu tekrar yazmak istemedim,![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
ben olsam type-R alırım
temiz typeR olmadığı için polo gti alırdım
bir daha almam çünkü benim için otomobil marka fanatikliği değil, zevk ve bunuda yaşamış olmak. mesela şuanki aracım e36 m3, typerda aldığım zevki bunda almıyorum, m3de aldığım keyfi typerda almamıştım. değişiklik iyidir. typerın kötü yanı; şanzuman olayı genelde çoğu typerda senkromeç problemi çıkar. Yoksa hiç üzmedi beni.
Civic Si, Typer, S40 T4, M3 ve son olarak şuan E30 M52b28tu
type-R hayalim tabi ama poloda kötü araç değil..kısa dönemde type-R uzun dönemde Polo diyorum![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Sarışın ile esmeri ayirt etmemizi istemişssiniz =)
Polo sarısın gibidir gidişi iyidir oynarsan 15 milyar harcanmış atmosferik aracları harcar hemde 2 3 milyar la Antalyada sevdigim arkadasımın Dbs polosu gibi delmedik typer birakmadı mesela
ama Typer da esmer gibidir atmosferik zevkini seviyorlar ama Turbosuda cok can yakarucan kacan kalmaz
Ama Polo nun konforu rahatlıgı donanımı kesinlikle Typer yanına yaklaşamaz
Polo alacaksanız
Tek kapi ve cam tavansız olanını alın
Siz karar vereceksiniz ama bence polo eger turbo yapmayı dusunceniz olursa typer
Kesinlikle kişisel zevkle alakalı tercih hem konfor hem performans hem teknoloji hem rahatça gezmek düşünülüyorsa polo gti. Ama typer farklı bir araba ben arkadaşlarım gibi rahat gezememem arabamla ya da sunroofumu açıp direksiyondan cd değiştirememem benim için hiçbir şekilde bir eksi değil bunlar ama başkası için eksidir tercih yani![]()
Arada kaldim gti aldim
cok memnunum
hem performans hem konfor bakimindan
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
temizini bulursanız kısa süreli de olsa heves almak için ep3'ü alın derim. ama uzun dönemde, konfor vs. için polo gti daha mantıklı derim. Kaldı ki sokaklarda aşırı koşturmayacaksanız, keyif açısından cam tavanlısını almanızı öneririm...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Type R tehlikeli bir araba. Seks e doymayan hatun gibi sürekli kırbaçlanmak istiyor. Gaza getirilmek için başka nedene gerek kalmıyor üstündeyken. Sesten ve devirden dolayı sürekli dip gaz gitmek istiosun. Kazalarda ondan dolayı oluyor. Yol tutuşu ya da frenlerinin kötü olmasından dolayı değil. Daracık yerde bile gazlamak istiyorsun üzerinde. Type R kullanan adam benzin ekonomisi yapamaz bence.
Polo daha değişik bir araba. Motoru sağlam bi kere. Onu bunu yapsanda aman kırılacakmı edecek mi korkun olmaz. Ben daha kırılanını görmedim. Yağ problemleri vardı ama çözüldü. Güzel makine.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)