Arkadaşlar hepinize Samsun'dan Trabzon'lu Hakan'dan selamlar.Başlığı bu şekilde atmamın sebebi malumunuz hepimiz bu fani Dünyada emanetçiyiz.Aracın hikayesi geçen sene 11.ayda internette görmem üzerine kendimi İzmir'de buldum.Aracı ilk gördüğümde hatların düzgünlüğüne hayran kaldığımdan üzerindeki boyanın tamamen yanık oluşu beni düşündürmedi.aracın sanayiye sokup ustadan okey almanın sonrasında hayırlı olsun dedik.İlk olarak aracı komple Honda Pilot marka jeplerde olan bali mavisine boyattım.Sonrasında alt takımı elden geçirdim.son susturucu değişti.Ön lip takıldı.orjinal hb jantları takıldı.kapı kenar çıtaları karbon kaplandı.lastikler nokian marka takıldı.üzerine boya sonrası G3 pasta atılıp Fnish kare cila yapıldı.Motorunda tarafımından ilk olarak düz sistem lpg söküldü.Boğaz kelebeği,rolanti valfi,otomatik jigle valfi temizliği ve ayarı yapıldı.Serviste şanzıman yağı ve antifiriz değişimi yapıldı.İstanbuldan Kadir arkadaşımın önerisiyle motor yağı mobil 10-60 konuldu.Öncesinde würth motor içi temizleyiciyle temizliği yapıldı.Son olarak tüp sistemi BMD marka sıralı takıldı.Allah'a şükür son hali bu şekilde.Bende emanete titiz bir şekilde bakmaya gayret ediyorum.
Bu arada her aradığımda bilgilerini benden esirgemeyen Kadir arkadaşıma bu süreçteki yardımlarından ötürü çok teşekkür ediyorum.
![]()