Elimde eski aracımdan kalan 3-4 parça işe yarar parçalar var bunları istanbulda öldürmeden hakkında alacak çıkmacı tanıdığı vs olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Elimde eski aracımdan kalan 3-4 parça işe yarar parçalar var bunları istanbulda öldürmeden hakkında alacak çıkmacı tanıdığı vs olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Çıkmacıları kolay kolay dışarıdan parça almazlar, alırlarsa da para vermezler. Adam komple arabayı 3'e 5'e kapattığından herşeyin maliyeti düşük ona.
Buradan satmaya çalış derim.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
elindeki parçaları burda yazarsan çıkmacıya gerek kalmadan satabilirsin
Her düşüş bi öğreniş ne düşüş biter ne öğreniş
Burdan konu açtık 1-2 kere fakat kupon paraçalar değil artık ölüde olsa atatürk sanayidekilere vericem en kötü yer kaplamasınlar artık
senin iyi 3-4 parçabenim sattığım arabadan 15 kalem parça var bende düşündüm çıkmacı ya mı versem diye ama çıkmacı öldürür fiyatta
atatürk oto sanayide ayhonda var ahmet amcamdır kendisi ona dedim yegen dedi kimse almaz dedi arz ederim buradan bir çıkmacı yorumu olarak ....
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Benim depo da dolu. FD6 Civic Sedan çıkması ihtiyacı olan buyursun.
çıkmacı bazı parçalara para bile vermiyor istemiyor hattaen sağlamı siteye koyup satmak... mutlaka işine yaran biri çıkar veya çewresinde işine yarayacağını düşünen biri... fiyatıda noramlin altında makul tuatarsanız daha çabuk sonuç alınır...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Oldurmeyen cikmaci surundurur kanka malesef
Acelen yoksa koy ilan dursun olmadik parcalar lazim olabiliyor bazen.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)