bir aracın konseptini bile dandik yapmayı başarmışlar.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Rengini 1, tipini 5 kere ya... Daha ne kadar çirkin olabilirdi acaba ?
su aracın sag kapı cercevelerını insan siyah yaparda camla butun durur sırıtmaz
genel olarak basarılı ama begendim
Asimetrik araba sag tarafta kapı var solda yok. Kapı olmayan tarafın yandan görüntüsü dısında ben beğendim diyebilirim. Özellikle onden cok iyi
vallahi ben de çok beğendimrenk felaket ama cidden. 10. fotoğrafta arkada üstte duran genesisin kırmızısında olsaymış buraya kötü yorum gelmezdi bence
![]()
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
arka tampon tasarımı arbaya göre çok kaba duruyo agrasif yapalım derken püresini çıkarmışlar![]()
kapı olayı çok mantıksız hatta çok saçma bencede
bagajdaki woofer ise çok gereksiz bi ayrıntı maksat özellik olarak koyulmuş gibi duruyo
koltuklarına bittim tasarımı vs. 10 numara hakkını yememek lazım![]()
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
hayır günlük satılan araç olsa bende beğenicem. ama konsept dediğin konsept gibi bir araç olur. örneğin renonun konsept araçları bile buna milyon kere takar. takla attırır altından üstünden her yerinden geçer.
sanki hondaya mugen kit takmışlar. sonrada bize konsept diye yutturmaya çalışmışlar gibi bir araç.
hayır ticari kangoda arkada tek kapı olunca anlıyoruzdakonsept araç yapıp sağ arka camla sol arka camın çok farklı olması. bi tarafta kapı var bi tarafta kapı yok. sanki minibüs
![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
bir ben çok beğendim sanırımrenk az daha koyu olsaymış sütaş takatası daha tatlı olmazmıydı
![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
konsept degilki gunluk satiliyor. Bu sadece gunluk satilan arabanin bir versiyonu. ben cok begeniyorum bunlari. 1.6 dizel getirseler turkiyeye proceedin yuzune bakilmaz.
kim lan bu tasarımcı
ds4 racing
bravo tjet konsept
şimdide hyundai mi
hepsine aynı ızgarayı koymak sorunda mı
renk hariç beğendim valla güzel olmuş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)