Selamlar, son susturucu varex koymak yerine, aracıma cut out yaptırmayı düşünüyorum.
+ ları ve - leri nelerdir.?
Astra Gtc 1.6 Turbo.
Şimdiden tesekkur ederim.
Selamlar, son susturucu varex koymak yerine, aracıma cut out yaptırmayı düşünüyorum.
+ ları ve - leri nelerdir.?
Astra Gtc 1.6 Turbo.
Şimdiden tesekkur ederim.
Valla cut out tan memlunum acıkcası
Artısı
trafikte egsoz olmadıgından polislerle pek ugraşmıyorsun zaten sakin kullanımda orjınal egsoz sistemin kullanıyor
actıgın zaman direk beygir artışı ama önerim cut out a kadar 76 lık yaptırmanız ve 76 lık cut out koymanız
eksi tarafi rolanti sesi kötü ve rollingte karşı tarafın korna zayıf sa duyamıyorsun bazen![]()
Biri ayarlı susturucu, birisi vana. Birinde egsoz var, diğerinde yok. Biri hardcore, diğeri daha soft bir tune...
Varex açıkken bile kullanılabilir, şehiriçinde seyredilebilir seviyede. Ama cut-out açık gezilmez.
Turbo arabada cut-out ihtiyaç halinde gayet verimli olur. Ama standart şehiriçi kullanımda açmaya korkarsın. Varex'in kullanılabileceği durumlar daha fazla.
Bu yüzden ihtiyaca göre tercih yapmak gerekir.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Alt üst fark etmiyor sonucta arabayı sıkan birşey yok yalnız cut out u takarken y seklinde yapmanız gerek
performans net olarak artıyor
resimdeki tip kaynak yaptırın sag sola bakmasın direk aşagı bakacak şekilde başlıkandolu yakasındaysan berker le denk gelirsen farkı net olarak anlarsın
![]()
turbolu araçlarda backpressure ı tamamen sıfırladığından cutout önermiyorum. tecrübeyle sabit araç bildiğiniz ölüyor. onun yerine biraz daha paraya kıyıp güzel bir egzost yaptırmanızı öneirirm
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
Emir 1.6 ya 76 fazla gelir 70 lik yeterli. Backpressure iyice ölür 76 ile. Komple 70 lik boru varsa arkaya kadar zaten o zaman cutout ın size hiç bir + sı olmaz. Sadece daha sesli olur. Kapattığınız zamanda ses seviyesi düşmeyecek birinde ortadan diğerinde arkadan çıkacak ses. Cutout sonrası oem e dönerseniz ses mes kalmaz.
IN BOOST WE TRUST
bende openpipe için cutout düşünüyorum.
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
Kısmetse yarına cut out u yaptırıyorum. 76 lık duz boru astra turbolara fazla 1.6 lar ıcın konusuyorum. 60 lık boru ılede ayar yapıldıgında aracta avans vuruyor. O yuzden hepten arası bısı yaptırdım. 70 lık duz boru sonda megan racıng oem vardı. Fakat hergun 100 -150 km yol yapıyorum. Cut outta evet backpressure un öldugunu bende duydum fakat bunun onune ayar ıle gecılemezmı ?
valla ne gibi bir ayar ile geçilir bilmiyorum ancak alt devirlerde boğulmayı hissediyorsun
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
yaw cutout ses için değil performans içindir. Gazlayan adamın alt devirle ne işi olur. Cutout açık gezmeyin zaten boşuna benzin israfı. Yazılımla afr ile oynayıp biraz gaz tepkisi iyileştirilebilir ama komple kurtarmaz.
IN BOOST WE TRUST
Bu cut out işini yarın hallederım dıyordum fakat kardesım ve yıgenım saolsun bugun benım ıcın herseyı halletmıslerBitanede video cektım az once , vıdeoda ses pek bellı olmuyor fakat hem araba ıcıne hemde araba dısına ınanılmaz bır ses gelıyor. Alt devir evet cok az olu gıbı fakat guzel bı sekılde devirlenip hızlanıyor. Şimdi sona ayar kaldı...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)