fox tv' de internette yayınlanmış 3 adet s2000 1 adet mini johnworks makas şov yapmış.
pkalalar açık tabii bizden birileri mi arkadaşlar?
fox tv' de internette yayınlanmış 3 adet s2000 1 adet mini johnworks makas şov yapmış.
pkalalar açık tabii bizden birileri mi arkadaşlar?
GOT DİESEL&TORK
yapacak haber bulamayip buyuk bi ihtimal foruma uye olan arkadaslarimizin arabalarini hemde plakalarini kapatmadan haber yaptilar fox tv'de.. bu videodaki s2000lerin videoda plakasi gozuktugu halde kapatmadan yayin yapmislar..
link
Need for Speed Turkish versiyon [ ISTANBUL ] Crazy Turkish Racer - YouTube
Bende simdi fox haberde izledim..baya saydirmislar..aradim soledim makinanin eski sahibine insallah baslari belaya girmez arkadaslarin...
ayni anda acmisiz konuyu
Need for Speed Turkish versiyon [ ISTANBUL ] Crazy Turkish Racer - YouTube
link bu.. yonetim konulardan birisini silebilir konu kirliligi olmasin..
- Bende Şimdi İzledim Trafik Canavarları Diyorlar O Kadar Hızlılar Ki Siyah Araba Bir An kontrolu Kaybetti Takla Atabailirdi Bizim Yanlama Dediğimiz Onlara Göre Kontrol Kaybı![]()
durun şimdi burayıda fotoğraflarlar sonra haberlerde trafik canavarları haberimize gülüp geçiyor derler..
RESPECT YOUR ELDERS
cemyılmaz komik elfreni marmaray drift team makas şov elfo yaptım yan makas drag racing cicibebe nutella komşu kzı elfreni hand brake domates kasası drfit drag rönt upskirt komikmiş canlı yayın kazaları duvara karşı mehtap fena liseli canısı gergedan
74 model sehpa...
davetye çıkartmıyorlar mı? takla atma vs bilgisizliklerini gösterir ama gayette tehlikeye atıyorlar. Foruma üyeler mi bilmiyorum ama uyeyselerde birşeyi değiştirmez.
yukarıda bi arkadaşta yanlama demişte ne yanlamasından bahsediyosun arkadaşım videoda yanlama göremedim ben? direksiyon çekip durmuşlar. Saçma gereksiz haraketler bana göre...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)