Nikona uyumlu düzgün bi flaş seti kurmak istiyorum soft box tetikleyici flaş önerilerinizi bekliyorum bilgili olanlardan şimdiden teşekkürler
Nikona uyumlu düzgün bi flaş seti kurmak istiyorum soft box tetikleyici flaş önerilerinizi bekliyorum bilgili olanlardan şimdiden teşekkürler
Yongnuo YN560-II Kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim tetikleyici olarakda Yongnuo RF-603 kullanıyorum oda güzel hem alıcı hem verici olarak 2 görevide görüyor270 300 Tl arası hem flaş hem tetikleyiciye sahib olabilirsin.
youngnou iş görebilir fakat arızalnır ise ileride sıkıntı su an ekonomik ve bi o kadarda kaliteli nıssın flaslar var arastırabilirsiniz.
SB 600 işinizi görür fazlasıyla ama sb800 tavisye ederim.
varsa imkan sb900
iSHOOT Flaş Diffuser - 30CMx20CM elimde var. Düşünürsen satabilirim. Sıfır.
-/_________\-
[O==ⓦ==O]
Volkswagen GOLF MK1 GLD
yardımlarınız için teşekkür ederim..
@KeremDOGAN şimdilik SB600 alıyım diyorum bi tanıdıktan alıcam 250 liraya tanıdık diye indirim bu kadar ama şöyle bişey var bundan sonra ikinciyide almak istesem aynı marka mı kullanmam lazım ikisininde patlaması için farklı bişey alsam olur mu?
iSHOOT Flaş Diffuser'ı gördüm ***** sitede ama ayak, şemsiye vs. almayı düşünüyorum..
Kusura bakmayın yeni görüyorum yongnuo flaş düşünüyorum aslında 2 flaş tetikleyici soft box bunları teymin edebileceğim güvenilir biyer bulursam alıcam
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)