Arkadaşlar ilan sahibini tanımam etmem fakat türkiyede neredeyse hiç bulunmayan civic wagona denk geldim bi ilanda bir ara forumda konusu olmuştu fakat bulamadım yeni konu açtım buyrun ilan
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...07033670/detay
Arkadaşlar ilan sahibini tanımam etmem fakat türkiyede neredeyse hiç bulunmayan civic wagona denk geldim bi ilanda bir ara forumda konusu olmuştu fakat bulamadım yeni konu açtım buyrun ilan
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...07033670/detay
10 15 tane geldi bunlardan... ama 4 çekerli d16a6 motorlusu aranan modeli bu D15b2 çift noktalı injeksiyon 90hp... L4 otomatik şanzımanlı... fiyatı biraz yüksekmiş ama... 7,5 8 teklifte bulun... şanzıman tamir kiti ucuz bunların ama içinde bozuk pawl kilidi çıkarsa veya beyin(main body valve) giderse biraz zor çıkmasını bulmak....
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
sasmazda benim kaportacinin oldugu sokakta bi ustada da var bundan..
abd versiyonu falan diyordu, boya yanigi falan vardi sanirim..
kapiyi acinca emniyet kemeri hareket ediyodu falan..
detaylarini cok bilmiyorum, satsana bunu dedim satariz no problem falan diyordu..
eski 35. sokak olmasi lazim, fatih oto kaportanin falan oldugu sokakta..
en sonda kose basinda, eger bunlardan dusunuyorsaniz onada bakin derim, arac hakkinda detayli bilgim yok, sadece gormustum..
belki isinize yarar diye soyluyorum..
If you have no LAG, you have no turbo..
Wagon Attack 2 - YouTube
civic değil de shuttle demiyorlar mıydı bu modele?
Aracin temizligi cok dikkatimi cekti masallah bu nedir boyle
Sirf koltuklari icin alinir..
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye