arkadaşlar belki konuşuldu ama sormak istedim
bu hgs başlayacak ya
bende ogs var o ne olacak? nasıl değerlendirebilirim ? iade varmıdır ?
ogs gişeleride kalkacak sanırım?
birde sınıf 6 kgs kartım var, o ne olacak?
sınıf 6 motorsiklet yani
arkadaşlar belki konuşuldu ama sormak istedim
bu hgs başlayacak ya
bende ogs var o ne olacak? nasıl değerlendirebilirim ? iade varmıdır ?
ogs gişeleride kalkacak sanırım?
birde sınıf 6 kgs kartım var, o ne olacak?
sınıf 6 motorsiklet yani
benimde merak ettiğim şey hgs gişelerinde duranlar olacakmı ? geçen gün biri durdu dua ettim arkadan gelen çarpmasın diye
Aralik sonunan itibaren sadece OGS ve HGS olucak yani sadece KGS iptal olucak.aralik sonuna kadar kullandiniz kullandiniz yoksa cop. İcindeki hgs ye geciremiyorsunuz. Hgs alirkende 5 tl hgs ucreti ilk dolum icinde 30 tl aliyorlar yani toplam 35 tl.
Bu arada ayni ogs gibi ama yapistiriyosunuz .yarabanti kar.durmak yok 30 la geciyoesunuz ogsdeki gibi
şimdi bu geçiş için kullandıgımız kartlar iptalmi?otoban girişinden alınabilen yada yükleme yapılabilinen?
Evet o kartlar iptal
Ayrıca ogs iadesi var içindeki bakiyeyi geri alabiliyorsunuz ancak iade ettikten 1 ay sonra ( ziraat için gecerli bu dediğim)
KGS kalkıyor HGS ve OGS kalcak sadece.
Peki OGS mi HGS'mi. Ne farkı var ikisi birden aynı anda satılacak galiba.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ogsnin cihazı pahalı schumi,
bide kredi kartına otomatik gelme olayı var
hgs de bitince msj geliyo gidip ptt yda ptt matiklerden den yatırıyorun 30 tl yi
ogs 60
hgs 5 tl
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Hgs çok ıyı oldu yaaa....![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Ulan serefsiz adam banada olmuyor dedi .... Bende arkadasa verdimki gecsin haytta bitiremezdim aralik sonuna![]()
ben mevzuyu anlayamadım motosiklette hgs yi nereye yapıştırıcaz kaskın camınamı![]()
![]()
![]()
HONDA OEM PARTS
MESSENGER:mehmet cetin
ne gerek vardı hala anlamış değilim. birileri gene zengin oldu
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
yalnız, hgs güzel bir sistem. Sadece bir sticker yapıştırıyorsun cama devam. Ogs hiç almadım ancak hgs yi hemen satın aldım. Kullanışlı ve pratik.
Kgs kartımın içinde 10 20 tl gibi bir mebla vardır ama onu da karayollarına bağışlıyorum![]()
.
Bugün ziraate gittim 25 tl param varmıs kgs de bi tarih verdi gelip ozaman alabilirsiniz dedi kartın içindeki paraları alabiliyorsunuz beyler aklınızda olsun
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)