Bonus
![]()
Bonus
![]()
yarisin ayrıntılı fotoları varmı
#KGdetanirlar
toyotacı tayfası işini bilirçok farklı parçalar var aracın üzerinde maşallah
sadece jantlar içeride mı kalmış farklı bir şeyler düşünülebilir mı dicem?
Daha fazla fotoğraf yokmu mert ?
çok güzel hakkaten.. biraz daha büyük bir jant tercih edilse 10 numara olur bence.
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Maşallah Mert, Yaris süper, canlısını da görmüştüm görüştüğümüzde, gerçekten çok keyifli bir evrim geçirmiş Yaris.
Fotoğrafları çeken arkadaşın adı da Mert sanırım, ona da photoshoot başarısından dolayı ve bize bu keyifli fotoğraları hazırladığı için teşekkürler.![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Maşallah kıvamında çok güzel olmuş. Merak ettiğim arka tamponda nasıl bir işlem var. Te37 ile nokta atışı oluur![]()
yansıma olayı gerçekten çok güzel düşünülmüş çekenin eline sağlık... arabayda kocaman bir maşallah kazasız belasız![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Muhteşem olmuş TRD ile .. Gerçekten harika bir araç. Çekimler de o derece güzel. Jantlar azcık daha büyük olmalı yalnız.
Tr'nin en güzel ve tek yaris i. Her iki Mert'in müthiş zevki ve özverisiyle müthiş pozlar çıkmış.Kazasız belasız.. Maşallah![]()
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)