arkadaşlarrr 19 nisanda izmirdeki bıroları görmeyee gelioom istanbuldan daraldımm, 24' üne kdr fln ordayımmm, ona göre işinizi gucunuzuuu ayarlayınnnn sızlerı gormeye gelıooom yanlız bırakmayın![]()
arkadaşlarrr 19 nisanda izmirdeki bıroları görmeyee gelioom istanbuldan daraldımm, 24' üne kdr fln ordayımmm, ona göre işinizi gucunuzuuu ayarlayınnnn sızlerı gormeye gelıooom yanlız bırakmayın![]()
hehehe bnde haziran mayıs sonu gibi gidecem WÜRTH TÜRKİYE seminere götürüyor yeri bile bilmiyom adam akıllı yazın gezdirirsiniz artık beni
bekleriz abi sana her türlü yardımcı oluruz
www.egeturbo.com
Turbo asker
eege turbo msn e ekeldim
19 u benm doum günüm uleeen![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
evetttt, cumartesi akşamm kumruyuu kim ısmarlıyor?![]()
walla çeşmeye gidecekseniz araba almayım ben
yok izmir içinde takılırız derseniz gürsel , bir karşıyakalı olaraktan ben ısmarlarım sana kumru![]()
karşıyakada kumrucu daha fazla
![]()
bı çeşme yapılır havalar ısındı
www.honda-tech.com
Turbo asker
abartma arda abartma
www.honda-tech.com
Bende bu gece ist.a geliyorum. 2-3 gün ordayım döndüğümde burada olursan bi yemekte ben ısmarlayabilirim...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)