Ocak ayında Cnr da yapılacak bir fuar için stant hazırlatmak istiyoruz,aramızda fuarlarda stant uygulamaları ve organizasyonları yapan arkadaşlar var mı acaba? Ankara öncelikli bir firma arıyorum,Olmazsa İstanbul'da olabilir.
Ocak ayında Cnr da yapılacak bir fuar için stant hazırlatmak istiyoruz,aramızda fuarlarda stant uygulamaları ve organizasyonları yapan arkadaşlar var mı acaba? Ankara öncelikli bir firma arıyorum,Olmazsa İstanbul'da olabilir.
Redline Conference System kendi şirketimdir yardımcı olabilirim eğer ihtiycaınızı karşılabılecek ekipmana sahip isek websitesinden incelemeniz münkün
2012 Nisan ayında Mardan' da yapılan,Ohsad toplantısında yönlendirmeleri siz mi yaptınızOrda da standımız vardı. Web sitenize baktım sanki daha çok ses ışık görüntü düzenekleri organizasyonu gibi geldi bana,benim panelleri ışık ve elektrik tesisatı hazır bir standa giydirme yaptırmam gerekiyor ve tabi içine karşılama bankosu masa sandalye gibi kiralık bir kaç araç gerece ihtiyacım var. Eğer Mardan daki toplantıyı hatırlarsanız oradaki standlardan birisine digital baskı ile giydirme yapılacağını ve bir kaç teçhizat kiralanacağını düşünebilirsin.
bu konuda istanbul için bizim de sürekli çalıştığımız ATY firması ile görüşebilirsin...
biraz pahalıdırlar ama düşünürsen ihtiyacın olan herşeyi karşılarlar...
handling > hp
şu anda Ankara'dan bir arkadaşımız ilgileniyor,buradan çözemezsek istanbul'a yönelicez,ilk başta aklımızda hazır olan panellere dijital baskı ile giydirme yapmak ve karşılama bankosu masa sandalye gibi ürünleri fuar bazlı kiralamak vardı.ancak iş daha sonradan örümcek standlara ve banner lara döndü,her seferinde para ödemektense bir seferlik kendimize yaptırıcaz,her sene en az 3 fuara katılıyoruz çünkü. şu sitedeki gibi ürünlerle ilgileniyoruz, konu oraya doğru kaydı
Maks Display - Örümcek Stand Roll Up Banner Quick Banner
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)