arkadaşlar araçta airbag lambası yanıyor ve korna çalışmıyor... bilgisayara bağladığımızda hata silinemiyor...
fault codes B103a
daha önce başına gelen varsa yorumlarınızı bekliyorum ....
arkadaşlar araçta airbag lambası yanıyor ve korna çalışmıyor... bilgisayara bağladığımızda hata silinemiyor...
fault codes B103a
daha önce başına gelen varsa yorumlarınızı bekliyorum ....
FIAT MOTORSPORT
dirksiyon sargısı olabilir dicem ama sigortaları bir kontrol ettirin. sargı bozuk olduğunda dediğiniz sorun ortaya cıkıyor.
sigortalarını kontrol ettik... sorun kısa devreden sonra başımıza geldi.... artık sorunu bulamazsak servis yolu gözüktü...:S
FIAT MOTORSPORT
B103A Fiat grubunda ön çarpışma sensörü arızasıdır.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Mahmut tolganin opc de basimiza gelmisdi boyle bisi servisde bi modulden bahsettiler o modulden olabilir tam adini bilmiyorum ama sasmazdaki h&g ye git ama ariza koduna bakilirsa araba kazali olabilir airbagci mustafaya git bi baksin
Aracınızın roll connector ı bozulmuş büyük ihtimal zamanla içinde ki film kırılıyor benimde bozuldu film i değiştirerek düzelttim.
roll connector e örnek olarak resim(kendi aracımcımda ki bağlantı fotosudur)
![]()
tamamen sıkıntı araba şu linealar
kullandığım şirket aracı linea, ayda 2 kez far lambası değiştiriyorum ya stop kesiyor yada far
korna 2 kere bozuldu birini değiştirdim gene bozuldu servis diyoki kullanıcı hatası, dedim şirket aracı ile düğün konvoyunamı giriyorum nasıl kullanıcı hatası ? zar zor değiştiler
Para verip alınacak araba değil uzak durmak lazım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)