28.11.2012 günü arkadaşım cemiyet mühürü bulunan APP plakadan 72 TL ceza yedi..Sebebi ise plakanın kendi ilimizde değilde baska bir yerde yapılıp mühürlenmesiymis..Bununla ilgili bir fikri olan varmı ?
28.11.2012 günü arkadaşım cemiyet mühürü bulunan APP plakadan 72 TL ceza yedi..Sebebi ise plakanın kendi ilimizde değilde baska bir yerde yapılıp mühürlenmesiymis..Bununla ilgili bir fikri olan varmı ?
Oyle bisey yok kardesim. Tutku giresundan araba aldin geldin istanbula burda plakan düştü napcaksin plaka cikarticaksin giresundan plakami gelcekmispolis size kil olmus kitlemis cezayi
Kime bastirdinizplakayi
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
birde cemiyet mühürü kalkmadı mı abi? polisin buna ceza yazma yetkisi var mı ki
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
geçen gün arkadasımın bi aracınada ole oldu mühürlü app çercevesiz diye ceza yazmıslar onada itirazda edemedii yoksa filmden ondan bundan ceza yicek die cogu polis kıl bu durumlaraaa... geçmiş olsunnn
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
yani 1 saatimi aldı eleman ceza yazmasın diye diyorum ben takmadım servis taktı adam diyor taktırmasaydın dedim sanamı sorcam alla alla sen buna ceza yazamazsın dedim yazarım dedi bende senden şikayetçiyim dedim gidelim karakola böyle bir kanun yok bi tarafından kanun uyduramazsın diyince al git gözümün önünden dedi verdi evrakları aldım dewam ettim bi daha görmiyim seni dedi 15 dakka geçmedi bi daha geçtim önününden
not:her polis öyle degil h.savaş,oguzu ile yeşilköyde gezerken polis durdurdugunda beyfendi inermisiniz diyince hiç bir zman kötü laf etmedim insanlıga insanıkla cvp veririm her zman![]()
Plakalar beşiktaş baskımı yoksa abidik gubidik şekillilerdenmiydi ?
beşiktaş baskı harici olanlar sıkıntı yaşıyor genelde
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
o plakalıga ceza yazmaya calısan polıs bıldıgın yolunu arıyomus.
böyle bişey olabilirmi. iş cidiye binince yazamazsın mahkeyemeye vericem diyince al git gözüm görmesin. görse kaç yazar ? niye görmüyomuş yani sanki suç işlendide görmezden geldi yada affetti. kendini bişey sanmış o üniformayı giyince başka bişey değil.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)