-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
MaşAllah güzel araç![]()
maşallah![]()
Utkucum maşallah aracın cok güzel allah kaza bela vermesn
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
maşallah her şey güzel ama şu siyah jant bana göre değil galiba bir alışamadım..![]()
Asıl sancı uyandığında..
O jantlar şu an tam siyah değil ben gunmetal ile siyahı karıştırdım. Jantları da yaptıktan sonra hava bi adam gibi düzelmedi ondan temiz de foto yok malesef. Havalar düzeldiği zaman daha güzel fotolar ekleyeceğim o zaman belki yorumunuz değişir. Bana göre aracın karakteristiğini çok değiştiriyor. Herkese iyi dilekleri için teşekkürler![]()
2008 BMW E92 M3
#unptuned
Maşallah gerçekten güzelmişJantları keşke boyamasaydınız
![]()
maşallah kazasız belasız sürüşler..
maşşallah bir kere beyaz değil en azından.ilk resimdeki anı bende şahsen yaşadım özellikle ilk geldiği gün özellikle görmek istedim kontrol ettim.maşallah kazasız belasız.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
jantlar gunmetal yada pianoblack olsa daha iyi olurmus yada orjinal kalsa onun dışında maşallah rengi yeter![]()
renk aslında siyaha kaçan kurşun gri resimde farklı çıkmış gerçekte öyle deil![]()
2008 BMW E92 M3
#unptuned
XDS kilitli diferansiyel elektronik olarak, bizim araçlarda bu low seviyesinde açık geliyor. R modellerinde (Golf R Rocco R ) high seviyesinde hardcore açık bir şekilde geliyor. vagcom da kodlama bölümünden seviyelerini değiştirebiliyorsunuz. TCS torq control system olarak geçiyor. bu özellik aktif hale geldiğinde sıfırdan ani kalkışlarınızda veya araç patinaja kalktıgında direksiyonun saptıp sağa sola titremesni engellyıor ve dıreksıyon hangı konmdaysa o konumda kalmasına yarıyor. EDL ise şeritte kalma sistemi yani dış etkenler ( Rüzgar, Basınç vb.) tarafından aracın dengesi bozulacağı zaman siz hamle yapmadan ufak ta olsa direksiyon a bir güç uyguluyor ve eski konumunda kalmanıza yarıyor. bu son özelliğin işe yaradığını söyleyeyemem ancak tcs ve xds ciddi bi şekilde farketti. Özellikle xds virajlarda önden kaymayı kesinlike alıyor.
2008 BMW E92 M3
#unptuned
Maşallah güzel araç
Jant rengi bence bayağı bi boğmuş..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)