maşallah çok temiz duruyo kazasız belasız sürüşler diliyorum.
jant jant jantmaşallah
Sade güzellik. Çok güzel aracınız var maşallah
jantlar için zaten forumda sizden OZ ile ilgili fikir aldım. Aklımda siyah superturismo ya da ultraleggera var. Bir iki resim daha buldum, kaputşeritli hali.
![]()
herkese teşekkürler arkadaşlar. orjinalliği bozmadan sadece siyah jant ve sonra maddi duruma bağlı GP spoiler düşünüyorum. belki siyah far ve ızgara çerçevesi ile dış değişikliği tamamlamayı düşünüyorum![]()
maşallah kazasız belasız![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Araç çok güzel. Başlangıç için orj jant ve ızgaranızı Plastidip ile siyah yapalım. Nasıl olacağını görmüş olursunuz
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
kesinlikle siyah oz istiyormaşallah
süper araç maş. kazasız belasız binmeyi nasıp etsın izmir kordonunda gezmek büyük keyif verir miniyletarkan abinin önerisini bence değerlendirin. orjinal ekıpmanlarla bile çok güzel olur kendi jantı siyah olup dip basılmalı
hayırlısı olsun.güzel seçim olmuş.araç şuan çok sade.zamanla zevkinize göre kişiselleştirirsiniz.
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
maşallah kazasız belasız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)