3.20d ve sonataya K&N kutu içi filtre düşünüyorum alsam bir sıkıntı yaratırmı.. bazıları dizelde iyi olmaz falan diyorlar.. ona göre birlasa mesaj çekicem.
3.20d ve sonataya K&N kutu içi filtre düşünüyorum alsam bir sıkıntı yaratırmı.. bazıları dizelde iyi olmaz falan diyorlar.. ona göre birlasa mesaj çekicem.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Ben e46 320d de K&N kutu içi filtre kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım.4000km de bir kendi temizleme kitiyle temizliğini yapıyorum.Gayet memnunum
Seyrantepe birlas..160TL gibi bir rakam vermiştim geçen sene.Hatta 2 tane almıştım biri hala evde kutusunda duruyor..
tamam bana yakın bende bir oraya uğrıyım konışıyım teşşekkürler. fiyat alıyım olmassa elindeki fazlayı satarsan senden alırım..![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Rica ederim.Aynı ebatlardaysa filtreleri e46 ile e90'ın uyuyorsa aracınıza bendekini de alabilirsiniz
tamam sağol![]()
hiçbir sorun olmaz tabikide![]()
hiçbir sorun olmaz ancak ne kadar faydası olur orası belirsiz, ben deneme amacıyla açık filtre taktım beğendim, içim rahat etmedi aynı olur ümidiyle simota kutu içi aldım, orjinal filtreyle arasında hiçbir hissedilir fark olmadı, açık filtre farketmişti çünkü, orjinal takılıyorum artık en iyisi bence![]()
zaten yapabiliceğim fazla bir şey yok bir detaylı bakıma sokucam araçları bir turbolarını revize ettiricem performans namınada bir chipe sokucam ecufastte birde bu kutu içi filtre.
hybrid olmaz dedi senin arabaya maslak sanayide meşhur bir turbocu var adını unuttum yani olurda iyi olmaz dedi.. neden dedi bilmiyorum.. zaten turboyuda revize ona vericem.. Filtre 100-150 tl civarında olursa alırım bir beygir bile gelse 100-150 tl ye bir beygir gene iyidir..![]()
işim bitsin koyarımda daha çok var gibi beş parçaya bölündüm..
gerek yok dostum kendi filtreni bakım aralıgında 2 defa değiştir temiz kalsın aynı etki bana göre. e90 320 dizelse çok keyifli olur yazılımla bi an önce yaptır derim. yalnız 184lük ise yazılım yapılamıyor hala diye biliyorm
yok 177 lik.. açıkcası bmw ye yatırım yapma gibi bir niyetim yokdu satma planım vardı ama satsam ne alıcam üstüne gereksiz 20 bin tl falan eklemem lazımki biraz daha iyi bir şeyler alıyım uğraşasım yok.. motoru sıfırlatsam en kralı 3 bin tl param gider arabada bebek gibi olur o yüzden kapalı filtre chip falan düşünmeye başladım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)