Sayfa 4'te güncel resimlerimiz var
5 aylık clio rs macerasından sonra tekrar honda'ya dönüş yapmak için aracımı buradan bi arkadaşıma sattım.. Daha sonra vtec aramaya başladık ankara jr vtec ile pazarlığımız oldu fiyatta çok ufak bi farkla anlaşamadık hayırlısı olsun dedik, yükselen benzin fiyatları, önümüzün kış sezonu olması, ailemin bu kez 4 kapılı arac al baskısı fikrimi değiştirdi ve sedan 1.6 ies almaya karar verdik, almışken makyajlı kasa güvenlik paketli olsun dedik, olmuşken de beyaz ya da kırmızı olmasını istedim, aradan yaklaşık 1-2 hafta geçti ve ***** sitede bir araç buldum aradığım özelliklere uygun, aracımı belediye'de zabıta olan abiden satın aldım, o günden beri de ufak tefek değişikliklerle binilecek kıvama getirmeye çalıştım.. iyi, kötü olumlu olumsuz her türlü yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim![]()
iyi seyirler
Aracı ilk aldığım günkü fotoğrafımızleylek spec zır stock
Daha sonra ilk işim yay takmak oldu, çıtaları beyaza boyayıp, ön panjurun çerçevesini siyaha boyadık ve komple bi temizlik yaptıktan sonra bu hali aldı
Sonra farları karartmaya karar verdik ve herkeste siyah far var bizimkiler gun metal olsun dedik açtık ve boyadık
Ön tamponumuza plastik ön lip aldık, boyadık ve taktık
Geçen hafta pazar günü bir kaç fotoğraf çektik, son durumumuz bu
![]()