User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
64 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Evde köpek beslemek üzerine ?

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Evde köpek beslemek üzerine ?

Merhabalar. Yalnız yaşıyorum, hafta içi 8-5 çalışıyorum, öğlenleri 1 saat evde olma şansım var. onun dışında onunla herzaman ilgilenebilirim.. Hem sahipsiz bir hayvanı sahiplenmek adına hemde içimdeki hayvan sevgisini yeşertmek yaşatmak adına köpek düşünüyorum. Husky'leri çok seviyorum öncelikli olarak bu türü düşünüyorum. Fakat acaba alıp apt dairesine hapsetmiş olur muyum ona ,evde bakılması uygun mudur (hayvan doğası ve psikolojisi açısından). Husky'ler nasıl karakterde köpeklerdir ? Açıkçası hayvana eziyet ettigime dair bir vicdan muhasebesine düşmek istemiyorum aldıktan sonra, köpek psikolojisinden anlayanlar ,beslemişler,bilgisi olanlardan fikir istiyorum.

***** sitede böyle bir sahiplendirme ilanı var , ne düşünüyorsunuz ? 6 aylık oluşu herhangi bir olumlu olumsuz sonuc dogurur mu ?

http://www.sahibinden.com/ilan/hayva...09030061/detay

edit : Husky'den vazgeçildi, yazık ederim o şekilde hayvana.. Golden olabilir yine.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

gurkanerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekten bir dosta ihtiyacım var diyorsanız alın ama bir anda ilham gelir gibi köpek besleme isteği geldiyse bir kaç defa düşünün derim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mesai saatin içinde evde kimse olucakmı ?

husky çok zor hayvandır adamı verem eder bence onu düşünme..

benim 3 senedir köpeğim var dükkanda bakmama ragmen vicdan azabı çekiyorum resmen. sogukta dükkanda kalıyor geceleri bi başına kapalı diye ki eşim dostum bilir çocuğum gibi severim köpeğimi..
    ER teknik ısıtma sistemleri

Kat kaloriferi&brülör&hidrafor

sistemleri montaj tamir bakım..

7/24 servis hizmeti..

ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
    0553 227 39 55

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurkanerkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerçekten bir dosta ihtiyacım var diyorsanız alın ama bir anda ilham gelir gibi köpek besleme isteği geldiyse bir kaç defa düşünün derim.
    daha önce bir golden'ım vardı, gençlik hastalıgından dolayı kaybettim. 6-7 ay yaşadı. Ondan bu yana pek istek yoktu içimde aşılı olmasına rağmen ölünce kendimi suçlamıştım uzun süre ama şuan istiyorum. Gerçek bir sevgi var içimde köpeklere karşı,ve anlık bir istek olmadıgından eminim,özenti vs lik bir durum degil yani. dost istiyorum.

Alıntı Germanian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesai saatin içinde evde kimse olucakmı ?

husky çok zor hayvandır adamı verem eder bence onu düşünme..

benim 3 senedir köpeğim var dükkanda bakmama ragmen vicdan azabı çekiyorum resmen. sogukta dükkanda kalıyor geceleri bi başına kapalı diye ki eşim dostum bilir çocuğum gibi severim köpeğimi..
    Çoğu zaman kimse olmayacak ama ara ara birileri olabilir. Yokmuş gibi varsayabiliriz.
    Husky'nin zorlukları nelerdir , daha önce golden beslemiştim, karşılaştırma yapmak icin soruyorum, nedir karakteristigi ?

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    husky i evde tek bırakıp giderseniz geldiğinizde evi darma dağan, köpeğinizi depresyonda görebilirsiniz. kesinlikle beslencek bi köpek değil. sürekli ilgi istiyor. size tavsiyem pitbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha önce bir golden'ım vardı, gençlik hastalıgından dolayı kaybettim. 6-7 ay yaşadı. Ondan bu yana pek istek yoktu içimde aşılı olmasına rağmen ölünce kendimi suçlamıştım uzun süre ama şuan istiyorum. Gerçek bir sevgi var içimde köpeklere karşı,ve anlık bir istek olmadıgından eminim,özenti vs lik bir durum degil yani. dost istiyorum.

Çoğu zaman kimse olmayacak ama ara ara birileri olabilir. Yokmuş gibi varsayabiliriz.
    Husky'nin zorlukları nelerdir , daha önce golden beslemiştim, karşılaştırma yapmak icin soruyorum, nedir karakteristigi ?
    vallai ben hayatımda bi tane laf dinleyen uysal bir husky görmedim kütük gibi boş boş bakan bir hayvan belkide kişisel sogukluğum bilmiyorum.

golden beslediysen asla yerini tutmaz..ayrıca husky iklimimizde ızdırap resmen ve yazları o hayvanın gözünün önünde dili bi karış dışarda resmen cançekişircesine oturduğunu görmek ızdırap...

yalnızlık acısından yavruluk döneminde çok sıkıntı çekersin..
    ama büyüyünce bir problem olmaz oda alısır sende ama çok büyük bi sorumluluk çok iyi düşünmelisin.
    ER teknik ısıtma sistemleri

Kat kaloriferi&brülör&hidrafor

sistemleri montaj tamir bakım..

7/24 servis hizmeti..

ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
    0553 227 39 55

FaTiH44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    büyük ırk köpekleri evde beslemek hem onun için hemde sizin için ciddi sıkıntı olabilir.Köpeklerin enerjileri atmaları için koşup oynamaları lazım,apartman dairesinde bu mümkün olmadığı için eşyalarınıza ciddi zarar verir ve depresyona girer.Sizin gibi çalışan bir arkadaşım da köpek besledi ama dediğim sebeplerden malesef köpeği bahçesi olan bir arkadaşına vermek zorunda kaldı.
    03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
    14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
    17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG

13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG

MuraTeg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    köpek bakmak zahmetlı iştir heleki 0-6 ay arası tuvalet egıtımını alana kadar bezdırır adamı. Yerınde olsam barınaklardan 1 yaş civarı köpek sahiplenirim. Eve hapis etmıs olmazsın zira onlar barınakta 2 metre kare yerde duruyorlar sureklı. Sabah aksam 1 saat gezdırırsen sıkıntı olmaz. Genelı oyle zaten evde bakılan kopeklerın.

Husky konusuna gelınce guzel kopektır ama fazla sadık degıldır. Bı golden kadar sessiz huylu degıldır egıtımı ona göre zordur. Kendımde de golden var 1 yasında suan 3 aylıktan bu yana bende.

Eger zamanımı ayıramam bakamam dıyorsan alma. Cunku 8 te ıs bası yapıyosun onun ıcın 1 saat erkenden kalkman gerek. Ona zaman ayırman gerek. Yazık etme hayvana
    Yiğidi arsız avrat, aileyi huysuz evlat, şoförü aşırı surat, esnafı ise asık surat yıkar..

typh10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pug cinsi bir yavru alın.Siz evde olmadığınızda sürekli uyur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Agah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    husky i evde tek bırakıp giderseniz geldiğinizde evi darma dağan, köpeğinizi depresyonda görebilirsiniz. kesinlikle beslencek bi köpek değil. sürekli ilgi istiyor. size tavsiyem pitbul
    Ozaman husky'den vazgeçiyorum, çünkü en önemli kriterim hayvanın psikolojisi,mutlulugu. Pit ' alırsam anne baba eş dost huzursuz olur evde sürekli.

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    huskyler bilgiğim kadarı ile biraz dik başlılar ve eğitilmesi zor köpekler. (yanılıyor da olabilir, hatrımda böyle kalmış)
    Kendi kişiliğinize en uygun köpek ırkını bulmak için bence biraz araştırın.
    Aanimal planette /cats&dogs 101 isminde bir tv programı vardı. Burada her tür kedi ve köpek ırkının +/-'lerini ve karakterlerini anlatıyordu. Sanırım nette de bu bilgileri bulabilirsiniz...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

emoro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ama cok tatlı bu husky de ya
    R.E.S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Germanian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vallai ben hayatımda bi tane laf dinleyen uysal bir husky görmedim kütük gibi boş boş bakan bir hayvan belkide kişisel sogukluğum bilmiyorum.

golden beslediysen asla yerini tutmaz..ayrıca husky iklimimizde ızdırap resmen ve yazları o hayvanın gözünün önünde dili bi karış dışarda resmen cançekişircesine oturduğunu görmek ızdırap...

yalnızlık acısından yavruluk döneminde çok sıkıntı çekersin..
    ama büyüyünce bir problem olmaz oda alısır sende ama çok büyük bi sorumluluk çok iyi düşünmelisin.
    Husky'den tamamiyle vazgeçtim ozaman, golden da olabilir aslında,çok özledim eski köpegimi de.

Alıntı FaTiH44 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    büyük ırk köpekleri evde beslemek hem onun için hemde sizin için ciddi sıkıntı olabilir.Köpeklerin enerjileri atmaları için koşup oynamaları lazım,apartman dairesinde bu mümkün olmadığı için eşyalarınıza ciddi zarar verir ve depresyona girer.Sizin gibi çalışan bir arkadaşım da köpek besledi ama dediğim sebeplerden malesef köpeği bahçesi olan bir arkadaşına vermek zorunda kaldı.
    Evet daha sonra mutsuz bir hayvan sahibi olup bunu yaşamak en büyük korkum.

Alıntı MuraTeg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    köpek bakmak zahmetlı iştir heleki 0-6 ay arası tuvalet egıtımını alana kadar bezdırır adamı. Yerınde olsam barınaklardan 1 yaş civarı köpek sahiplenirim. Eve hapis etmıs olmazsın zira onlar barınakta 2 metre kare yerde duruyorlar sureklı. Sabah aksam 1 saat gezdırırsen sıkıntı olmaz. Genelı oyle zaten evde bakılan kopeklerın.

Husky konusuna gelınce guzel kopektır ama fazla sadık degıldır. Bı golden kadar sessiz huylu degıldır egıtımı ona göre zordur. Kendımde de golden var 1 yasında suan 3 aylıktan bu yana bende.

Eger zamanımı ayıramam bakamam dıyorsan alma. Cunku 8 te ıs bası yapıyosun onun ıcın 1 saat erkenden kalkman gerek. Ona zaman ayırman gerek. Yazık etme hayvana
    Zaten barınaktan düşünüyorum, evimin hemen karşısında park var büyükce gezdirmek sorun olmaz,gerekirse gece çıkarırım,sabah erken çıkarırım, çocukları sever gibi seviyorum denebilir.

Alıntı typh10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pug cinsi bir yavru alın.Siz evde olmadığınızda sürekli uyur.
    Pek sevimli bulmuyorum,ısınamıyorum pug lara.malesef.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Erdem K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    huskyler bilgiğim kadarı ile biraz dik başlılar ve eğitilmesi zor köpekler. (yanılıyor da olabilir, hatrımda böyle kalmış)
    Kendi kişiliğinize en uygun köpek ırkını bulmak için bence biraz araştırın.
    Aanimal planette /cats&dogs 101 isminde bir tv programı vardı. Burada her tür kedi ve köpek ırkının +/-'lerini ve karakterlerini anlatıyordu. Sanırım nette de bu bilgileri bulabilirsiniz...
    Netten araştırıyorum şuan, forumda da hayvanlar konusunda çok bilgili tecrübeliler oldugu icin ayriyeten danışmak istedim.

typh10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzun süredir apartmanda köpek besleyen biri olarak söylüyorum şayet hayvan evde yalnız kalacaksa gün içerisinde bana göre ideal 2 cins var biri pug diğeri maltese terrier.

Sıfır beden maltese terrier besliyorum.

matthardy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ingiliz bulldog
    sabah koyun 1 kenara akşam geldinizde gene aynı yerde yatıyor bulursunuz.
    acaip tembeldir.

bende ingiliz bull terrier vardı 2 tane eve geldımde her gün resmen savaş alanı temizliyordum...
    dayanamadım verdim zaten
    Success is just like being pregnant.
    Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    huskylerin bende çok enerjik bi hayvan olduğunu duymuştum abi evin içinde beslencekse sürekli başında olacak biri lazım yoksa koltuk yastık pert
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Anu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde Japon Spitz var, hareketli, zeki, kurnaz bir köpek. Büyüklüğü Golden dan küçük hatta yarısı diyebilirim. Bembeyaz tüyleri var, eğer bulabilirseniz kesinlikle tavsiye ederim. Çok güzel dost oluyorlar

''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bulldog eşi dostu kaçırmaz mı ? terrior -pug tarzı kücük cinslere karşı pek sempati beslemiyorum açıkçası.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)